2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه یکی گفت می شه اسم طرف ومامانشو بگی بعد از طرف اون بگیری

اگر بخوای یکی به نیابت بخوره باید شما رو  بشناسه تا حدودی در جریان زندگی شما باشه کسی که اصلا شما رو ندیده و نمی شناسه نمی تونه روی شما و مشکلات شما تمرکز کنه و در نتیجه چیزی که در واقع می خوای توی فالت نمیفته 

کسی اینا را میگه راستش فالش راست و درست نیست 

اسم خودت و مادرت هم هیچ وقت به کسی نده چون این برای دعا گرفتن هست 

شنیدم ولی بعضی جاها از رو عکس ادم فال می گیرن 

مامانم فال بلده ولی کار باهاش نمی کنه واسه همین بیزنس نمی کنه که بگه عکس بیار یا اسم بیار 

اگر بخوای یکی به نیابت بخوره باید شما رو  بشناسه تا حدودی در جریان زندگی شما باشه کسی که اصلا ش ...

خوب من توی خصوصی به هتون مشکلم را می گم شما از مامانت بپرس ببین می شه یانه ببخشیددگه😳😳😳

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
اسم خودت و مادرت هم هیچ وقت به کسی نده چون این برای دعا گرفتن هست  شنیدم ولی بعضی جاها از رو ع ...

حالا یعنی هیچ جور راهی نداره یک نظر به مشکل من بکنند یک بار ازشون می پرسیدن

خوب من توی خصوصی به هتون مشکلم را می گم شما از مامانت بپرس ببین می شه یانه ببخشیددگه😳😳😳

اگه واقعا اینقدر کارت گیر کرده یه قهوه خودت بخور عکسشو بزار تا بپرسم از رو عکس واست می تونه بگیره یا نه 

بلدی چطوری باید بخوری؟

اگه واقعا اینقدر کارت گیر کرده یه قهوه خودت بخور عکسشو بزار تا بپرسم از رو عکس واست می تونه بگیره یا ...

اصلا تا حالا قهوه نخوردم بلد هم نیستم

اگه واقعا اینقدر کارت گیر کرده یه قهوه خودت بخور عکسشو بزار تا بپرسم از رو عکس واست می تونه بگیره یا ...

خانومی کجا رفتی😥😥😥

یک قاشق مربا خوری پودر قهوه با همین میزان شکر البته می تونی بیشتر بریزی با یک استکان اب بریز توی قوری جوش که اومد بریز تو استکان چینی سفید یکم بزار ته نشین بشه بعد کم کم بخور به مشکلت هم فکر کن 

کل قهوه رو نخور باید یه مقداریش بمونه بعد نعلبکی رو بزار رو استکان و سمت قلبت برش گردون یکم بزار بمونه بعد روی یه دستمال کاغذی اب توی نعلبکی رو بریز و استکان هم برگردون روی دستمال تا خشک بشن 

یک قاشق مربا خوری پودر قهوه با همین میزان شکر البته می تونی بیشتر بریزی با یک استکان اب بریز توی قور ...

ببخشید ولی تونعلبکی اب بریزم یا توی دستمال