2777
2789
این قسمت میگه شما یه زن تنها و مغرور هستی تمام فکر و ذکر در حال حاضر فقط بارداری هست و صد در صد هم م ...

نشون نداده که کی مثلا ماهی سالی چیزی نیست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
این قسمت میگه شما یه زن تنها و مغرور هستی تمام فکر و ذکر در حال حاضر فقط بارداری هست و صد در صد هم م ...

نیکی خانوم سریع رفتی😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما یه زن تنها و مغرور هستی که تمام مدت فقط داری به حاملگی فکر می کنی صد در صد باردار میشی و اینکه به فکر تغییر یا خرید خونه هم هستی دور برت مشکلی بزرگ و خاصی دیده نمیشه و لی فکرت اروم نیست خودت هستی که فکر می کنی مشکلاتت بزرگ هست همون خرس تنبلی دوباره برات افتاده این دفعه کوچکتر یعنی امیدت بیشتر شده هر چی بیشتر توکل کنی شانس موفقیتت بالاتر میره

شما یه زن تنها و مغرور هستی که تمام مدت فقط داری به حاملگی فکر می کنی صد در صد باردار میشی و اینکه ب ...

واقعا ممنون پس که کی وکجا نیافتاده بستگی به تلاش خودم داره اگه بیشتر تلاش کنم زود ور واگه کمتر تلاش کنم بیشتر منتظر می مونم

واقعا ممنون پس که کی وکجا نیافتاده بستگی به تلاش خودم داره اگه بیشتر تلاش کنم زود ور واگه کمتر تلاش ...

خواهش می کنم اره عزیزم شاید حتی بیشتر از یکی بچه داشته باشی ولی نوه هات زیادن چون درختت بزرگه یعنی نسل بزرگ

درخت افتاده درخت نشانه باروری هست نزدیکه زمانش دور نیست نمیشه دقیق گفت چند ماه دیگه ولی به سال نمی ک ...

واقعا ممنون نیکی خانوم یک دنیا ممنون راستی شما باردارین توی این مدت اصلا تیکر بارداری تون را ندیدم انشالله به سلامتی فارغ بشین

واقعا ممنون نیکی خانوم یک دنیا ممنون راستی شما باردارین توی این مدت اصلا تیکر بارداری تون را ندیدم ا ...

خواهش می کنم ممنونم عزیزم ایشالله خبر بارداری شما هم بشنویم حاجت روا میشی ان شاالله

خواهش می کنم اره عزیزم شاید حتی بیشتر از یکی بچه داشته باشی ولی نوه هات زیادن چون درختت بزرگه یعنی ن ...

درخت توی کدومشون بود نعلبکی یا فنجان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز