وقتی استکان برگردونی توی نعلبکی (منظورم از اب همون باقی مانده قهوه توی استکان هست ) می مونه تو نعلبکی دیگه این باقیمانده قهوه رو بریز توی دستمال استکانت هم بزار روی همون دستمال تا خشک بشن
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام یکی دیگه درست کردم به مامانت نشون بده ببین چی می گه راستی اگه نیتم اینکه ایا بچه دارمی شم یا نه وحدودا چه زمانی ببخشید دیگه همش اسباب زحمتم انشالله جبران کنم
مامانم نگاه کرد میگه تا حالا سقط داشتی؟ انگار داشتی خیلی نا امیدی و انگار یه جور تنبلی رحم افتاده تو فالت ؟ ولی نور امیدی هست (تا حالا دکتر هم رفتی؟ درمان هم کردی؟ ) مامانم میگه درمانتو ادامه بده نتیجه میگیری
مامانم نگاه کرد میگه تا حالا سقط داشتی؟ انگار داشتی خیلی نا امیدی و انگار یه جور تنبلی رحم افت ...
سلام چه عجب امدی نه تا حالا سقط نداشتم ولی پیش هر دکتری رفتم من همسرم را گفتن که سالمی این دکتر اخری گفت وزنت را کم کن شاید باردار بشی راستی مامانت دیگه جور فال نمی گیره که ببین من تا سال نو باردارمی شم