2777
2789
ببخشید ولی تونعلبکی اب بریزم یا توی دستمال

وقتی استکان برگردونی توی نعلبکی (منظورم از اب همون باقی مانده قهوه توی استکان هست ) می مونه تو نعلبکی دیگه این باقیمانده قهوه رو بریز توی دستمال استکانت هم بزار روی همون دستمال تا خشک بشن 

وقتی استکان برگردونی توی نعلبکی (منظورم از اب همون باقی مانده قهوه توی استکان هست ) می مونه تو نعلبک ...

واقعا شرمنده که اینقدر مزاحمتون می شم اگه شددمی رم بعداز ظهر می خرم وعکسش را براتون می فرستم راستی چقدر باید برعکس بمونه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعا شرمنده که اینقدر مزاحمتون می شم اگه شددمی رم بعداز ظهر می خرم وعکسش را براتون می فرستم راستی چ ...

خواهش می کنم ، 5 دقیقه اندازه ای که خشک بشه بزار منم به مامانم نشون میدم ببینم چی میگه ایشالله مشکلت حل بشه

خواهش می کنم ، 5 دقیقه اندازه ای که خشک بشه بزار منم به مامانم نشون میدم ببینم چی میگه ایشالله ...

انشالله😙😙😙😙

خواهش می کنم ، 5 دقیقه اندازه ای که خشک بشه بزار منم به مامانم نشون میدم ببینم چی میگه ایشالله ...

سلام ببین امروز رفتم پودر خریدم مرره گفت پودر قهوه هست ببین بااین می شه درست کرد

نه این مدل ها حل میشن زود و طرحی باقی نمی مونه واسه خوندن  باید پودر قهوه ترک بگیری مارک فرمند ...

ممنون می گردم پیدا می کنم توی محله ما فقط همین یکی را داشت متاسفانه 

اگه واقعا اینقدر کارت گیر کرده یه قهوه خودت بخور عکسشو بزار تا بپرسم از رو عکس واست می تونه بگیره یا ...

ببین هر چی درست می کنم می خورم تهش اینطوری می شه نقشی نمی یوفته خسته شدم چی کار کنم😢😢😢

سلام یکی دیگه درست کردم به مامانت نشون بده ببین چی می گه راستی اگه نیتم اینکه ایا بچه دارمی شم یا نه وحدودا چه زمانی ببخشید دیگه همش اسباب زحمتم انشالله جبران کنم

الهی بمیرم اذیت شدی چقدر  خیلی غلظ درست کردی  همین غلیظ رو یکم اب بریز توش دوباره یکمشو ...

سلام خانومی نیستی خیلی وقت منتظرم

مامانم نگاه کرد میگه تا حالا سقط داشتی؟ انگار داشتی خیلی نا امیدی و انگار یه جور  تنبلی رحم افتاده تو فالت ؟ ولی نور امیدی هست (تا حالا دکتر هم رفتی؟ درمان هم کردی؟ ) مامانم میگه درمانتو ادامه بده نتیجه میگیری 

مامانم نگاه کرد میگه تا حالا سقط داشتی؟ انگار داشتی خیلی نا امیدی و انگار یه جور  تنبلی رحم افت ...

سلام چه عجب امدی نه تا حالا سقط نداشتم ولی پیش هر دکتری رفتم من همسرم را گفتن که سالمی این دکتر اخری گفت وزنت را کم کن شاید باردار بشی راستی مامانت دیگه جور فال نمی گیره که ببین من تا سال نو باردارمی شم

مامانم نگاه کرد میگه تا حالا سقط داشتی؟ انگار داشتی خیلی نا امیدی و انگار یه جور  تنبلی رحم افت ...

راستی به یکی دیگه نشون دادم گفت دوتا مار می بینم توی فالت به مامانت بگو اینم هست توی فال یانه از مامانتم کلی تشکر کنم از طرف من  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز