2821
2789
عنوان

کمکم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 73 پست
میگه باهم باشیم خرجمون باهم باشه یعنی ما بخریم بپزیم اونا بخرن میشه باهم بودن 

واای اینادیگه کی ان...

لازم نکرده اصلارونده براشون همینکه اومد غذاببره بگومامان من میرم خونه مادرم ببخش یابیرون کاردارم میرم..

یه راهشم اینه که غذا رو شور و تند کنی براش بعد بگو ما اینجوری دوست داریم.    

وااا خواهر پیش همه میگه بلد نیست غذا درست کنه بیچاره پسرم چی میکشه  از اون چیزاس این کم نمیاره که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از اشغالی رو زیرو کردن بدم میاد خوب توش همه چی هست زشته خو یه چیزایی میشه ادم روش نمیشه&nbs ...

مگه میشه بیاد تو اشغالارو بگرده؟؟؟؟؟؟؟؟😮    

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

فقط ی جمله👇

خدا بهت صبر بده 

مادرشوهرت واس عهد قاجاره

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بخوای احترامشون رو نگه داری پس فکر کنم بی تفاوت بودن بهترین عملکرد باشه مثلا میگه فلان میوه خوبه بگو آره موافقم ولی بروی خودت نیار و براشون هم نخرید حتی تو یخچال هم دید تعارفش نکن

در مورد غذا هم دو هفته ای یه بار یکم بیشتر بپز به اونام بده هر چی هم گفت به روی خودت نیار

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

یه دو دفعه رفت سره اشغالات بگی مامان جان اونجا چیز خوردنی نداریم دیگه نمی ره سره اشغالا ولی اگه از این کولیاس خدا به دادت برسه من با بی محلی مادر شوهرمو از زندگیم انداختم بیرون

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خوب چند بار كه داره آشغالو ميگرده برو بالا سرش وايسا و بهش بگو مادر توي اينا من نوار بهداشتي ميزارم بعضي وقتاااااا خيلي كثيفه!!!!

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
مگه میشه بیاد تو اشغالارو بگرده؟؟؟؟؟؟؟؟😮      

اره به خدا میگرده یه بارپوست گردو دید نیم ساعت دیگش اومد گفت گردوهارو همشو خوردین منم گفتم اره ٢تا مونده بیا تو بخور گرفت ازم   

اره به خدا میگرده یه بارپوست گردو دید نیم ساعت دیگش اومد گفت گردوهارو همشو خوردین منم گفتم اره ٢تا م ...

میگفتی تو سطل زباله نوار بهداشتی هم بود از اونام میخوای؟

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

این دیگه هیچ جوره درست نمیشه بده یکی تو خیابون با ماشین از روش رد شه 😅😅😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اره به خدا میگرده یه بارپوست گردو دید نیم ساعت دیگش اومد گفت گردوهارو همشو خوردین منم گفتم اره ٢تا م ...

واییییی خوب نده بهش برای من همون موقع که شوهرم میخره کیسه ها رو میبینه و میگه پیاز کیلو چند استدی (یعنی گرفتی)  بعدش که قیمته همه رو پرسید ولش میکنه که بیاد؛پسرش هم تو راه پله ها سرش تکون میده و میاد

پسرم ❤❤😍😍😘😘