2789
عنوان

کمکم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان کردم دیگه خونش نمیمونه میاد خونه من میشینه 

این دیگه خیلی سمجه

بگو روزه گرفتم غذا نپختم (هر روز   )

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی

در مقابل این شخص من پیشنهادم اینه جای سطل زباله رو عوض کن

غذا هم یبار بهش بده دو بار نده 

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

من با مادر شوهرو جاریم تو یه ساختمونیم. یعنی دقیقا دیوار به دیواریمااا. بعد مادر شوهرم خیلی فضوله. من نتونستم کاریش کنم انداختم رو دنده بیخیالی ولی جاریم بلایی به سرش آورده که به هیچ عنوان نمیره در خونش. یعنی هربار در میزنه جاریم گوشه درو باز میکنه میگه بله؟ اصلا تعارفش نمیکنه که بیاد داخل. درم درحد 2 سانت باز میکنه. نه چیزی میده بهش نه چیزی میگیره ازش. یعنی عینه غریبه ها .البته مادرشوهرم آدمه بدی نیستا. تربیتش اینجوریه طفلی.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
میگه باهم باشیم خرجمون باهم باشه یعنی ما بخریم بپزیم اونا بخرن میشه باهم بودن 

یه راهشم اینه که غذا رو شور و تند کنی براش بعد بگو ما اینجوری دوست داریم.  

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
میگه باهم باشیم خرجمون باهم باشه یعنی ما بخریم بپزیم اونا بخرن میشه باهم بودن 

این موردم فقط از همسرت برمیاد وقتی میگه خرجمون باهم باشه همسرت بگه من اینطوری راحت ترم و نمیخوام خرج یکی باشه

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
در مقابل این شخص من پیشنهادم اینه جای سطل زباله رو عوض کن غذا هم یبار بهش بده دو بار نده 

خوب سطل و میزارم حیاط میاد نگاه میکنه یا اصلا به بهونه لباس پهن کردن وقت و بی وقت میاد بالا درم میبندیم درو میشکنه اونقد دادو بیداد میکنه