2821
2789
عنوان

کمکمممم کنید

723 بازدید | 122 پست

من تازه سه ماهه عروسی کردم و امشب ک بی بی چک‌زدم زد حامله ام

اخرین پریودمم ۱۳ ابان بود ولی مثل همیشه نبود سه روز بود فقط

اصلا شرایط نگهداری بچه نداریم الان لطفا راهنماییم کنید چجوری سقطش کنم تازه دوهفتس فک کنم

توروخدا زود جواب بدین از وقتی فهمیدم خیلی حالم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیبی انقدر زود نشون میده مگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیبی انقدر زود نشون میده مگه

اره من هنوز یک هفتم کامل نشده بود نشون داد

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
عزبرم.اگه سقط کنی امکان بارداری دوبارت خیلی خیلی کمه ها...ننداز گناه داره

اخه نمیشه خودمم دلم نمیخواد ولی اصلا دوست ندارم الان بچه دار شم

شوهرمم میگه به هیچ وجه نمیخوامش

چیکار کنم کمکم کنید

نمیدونم...ولی برو دکتر هرکاری خواستی بکنی زیرنظر اون باشی😕😕

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

عزیزم با سقط بچه گناه قتل نفس میوفته گردنت ،حتی اگه اولاش باشه، من بیست روز بعد از عروسی وقتی هنوز شونزده سالم بود و درسم ناتموم مونده بود باردار شدم اون موقع شوهرم دانشجو بود و می رفت یه شهر دیگه از نظر اقتصادی هم خیلی مشکل داشتیم  ،اما خدا خیلی بهمون کمک کرد و وجود پسرم برام پر از خیر شد نکن این کار رو ،خیلی چیزا هستن که ما دوست نداریم اما صلاحمون توشه

الا بذکرلله تطمئن القلوب
2824
2823
2791
2779
2792