2777
2789
عنوان

کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 122 پست
هعی نمیدونم والا گیج شدم انقدرم خستم ولی از فکر و خیال خوابم نمیبره از ی طرف میگم خوبه دوس دارم ولی ...

باید خیلی قوی باشی گلم در مقابل همه

به خدا توکل کن از خودش کمک و نیرو بخوام

خدا مقلب القلوب هست

میتونه نظر همه رو برگردونه

بابا این خیلی هم خبر خوبیه

برو جشن بگیر

عزیزم براساس یکی دو مورد که نمیشه نظر داد  از این موارد تو ایرانم هست میشناسم کسی که با فوق د ...

اوکی ممنونم عزیزم شاید واقعا اشتباه فکر می‌کنم 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی نمیدونم والا گیج شدم انقدرم خستم ولی از فکر و خیال خوابم نمیبره از ی طرف میگم خوبه دوس دارم ولی ...

درکت میکنم گلم .دوشخصیت مهم زندگی و اصلی زندگی انسان یعنی مادرو همسر وقتی برخورد خوبی از یه اتفاق مهم زندگیت نکنن چقدر انگیزتو ازدست میدی و بی اراده میشی .اما تو قوی باش و سعی کن تو روی اونها تاثیر بذاری نه این که تاثیر پذیر باشی و اونا روی تصمیم و افکار تو تاثیر بذارن .از همون خدایی که نی نی تو بهت داده کمک بخواه تا نظر اونها رو مثبت کنه و در اونها اشتیاق بوجود بیاره .خودتم برو تلاش کن .لباس های کوچولوی بچگونه بخر .صدای قلبشو ضبط کن تا بشنون .عکس سونو بهشون نشون بده سر ذوق بیان .دل آدم اگه سنگم باشه با این چیزا نرم میشه