2777
2789
عنوان

کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 122 پست
ایشالا ک اشتباه باشه صب میخوام برم ازمایش بدم ک زودتر ی کاری کنم تو خونه با داروهای گیاهی بی خطر نم ...

عزیزم شما 10 روز مونده به موئدت بی بیت خراب بوده نشون نمیده اصلا

دوم اینکه اینجا هیچ کس راهکار نمیده برو دکتر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما اگه زیر نظر پزشک با قرص یا آمپولی چیزی هم بیفته باز خطرناکه برای بارداری دوباره؟؟؟

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      
منم شب عروسی باردار بودم سقطش کردم 😔

پشیمون نیستی العان دوستم ؟العان بچه داری ؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

اصلا نندازش 

گناه کبیره هست 

از بابت مادی خدا درهای رحمتشو به روت باز میکنه و میرسه 

تو رو خدا نگو میندازم .چون تازه فهمیدی تا بخواد به دنیا بیاد جون به لب میشی از طولانی بودن زمانش .نه ماه و نیم میخواد تو شکمت باشه .تا به دنیا بیاد کلی شرایطت عوض میشه

والا منم دو سه هفتم بود فهمیدم الان هفت ماه و سه هفته ام .مگه میگذره بهم روزا؟برام اندازه یه سال گذشته

اخه اخرین پریشون میگن ۱۳ ابان بوده

میگن سه روز بوده .بعضی از خانوما بااینکه حامله هستن بازم پریود میشن

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

گناه داره خانومی،رساله رو بخون،شرایط رو خود ما میسازیم و میتونیم مناسب  بچه کنیم

اگه میشد تو این مملکت شرایط رو خودمون بسازیم این همه فقیر و آواره و دربه‌در چی میگن پس؟اینجا ایرانه نمیشه به این راحتی شرایط مناسب برا بچمون بسازیم 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

خیلی شرایطتون سخته بارداری ناخواسته واقعا آدم رو تو موقیت بدی قرار میده قبول دارم ولی اگه از این دید ببینی که خدا حکمتش این بوده که شما بارداربشی چیزی که خیلیا تو حسرتشن شاید نظرت عوض بشه بچه رزقشو میاره با خودش شک نکن بسپار به خدا دلت میاد اسم سقطو بیاری اول که باید مواظب بود ولی وقتی شد نباید ازبین ببریش اون بچه حق زندگی داره این حقو خدا بهش داده بنده کی باشه که این حقو بگیره عاقلانه فکر کن دوستم نه احساسی