2821
2789
عنوان

کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 122 پست

من تا حالا کسیو ندیدم سقط کنه بعدا برا بارداری به مشکل بخوره،گناهم نداره به نظرم ،گناه اینه که ه تو شرایط نامناسب بچه بیاری و طفل معصوم اذیت شه این وسط

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
اخه نمیشه خودمم دلم نمیخواد ولی اصلا دوست ندارم الان بچه دار شم شوهرمم میگه به هیچ وجه نمیخوامش چی ...

والا چی بگم...خود دانی....اما میگم.بهت دوباره ممکنه باردار نشیا........زعفران دم کن بخور چند روز پست سر هم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به فکر سقط نباش به این فکر کن که این بچه از گوشتو خون خودته حتما به حکمتی توش هست خدا خودش کمک میکنه .جدا از این ممکنه برای خودت مشکل پیس بیاد خدایی نکرده بعدا نتونی باردار بشی اجی منم همینجوری بود میخاست سقط کنه نذاشتیم الان که به دخترس نگاه میکنه میگه من میخاستم چیکار کنم چجوری دلم میومد .خدارو روزی هزاربار شکر میکنه.

ایشالا ک اشتباه باشه صب میخوام برم ازمایش بدم ک زودتر ی کاری کنم تو خونه با داروهای گیاهی بی خطر نم ...

اشتباهه حد اقل ده روز باید بگذره

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
اره من یک روز بعد موعدم نشون داد

اخه اخرین پریشون میگن ۱۳ ابان بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خدااااچرابه اونایی که التماست میکنن وسال هاچشم براهن نمیدی حالا به اونایی نمیخوان انقدر راحت و بدون دردسر و هزینه میدی که بخوان سقط کن.عزیزم ملبارکت باشه ازمن مشنوی سقط نکن بچت خداخواستس حیفه از ته دلم گفتم واقعا حیفه.برای آماده شدن خودتون و زندگیتون 9ماه فرصت دارین یعنی دقیق یک سال اززندگیت میگذره و بچت میاد توبغلت

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اخه نمیشه خودمم دلم نمیخواد ولی اصلا دوست ندارم الان بچه دار شم شوهرمم میگه به هیچ وجه نمیخوامش چی ...

عزیزم دوستمون درست میگه تحت نظر دکتر باش تا زوده هر تصمیمی میخوای بگیری.

من دکترم میگفت بارداری اول رو بخوبی تا آخر برسون کاش شما هم میتونستی نگهش داری

خدا کمکت کنه بهترین تصمیمو بگیری.

من تا حالا کسیو ندیدم سقط کنه بعدا برا بارداری به مشکل بخوره،گناهم نداره به نظرم ،گناه اینه که ه تو ...

گناه داره خانومی،رساله رو بخون،شرایط رو خود ما میسازیم و میتونیم مناسب  بچه کنیم

الا بذکرلله تطمئن القلوب