2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@مامانمهربونم @آروشا_r @ماه_آسمونی @دخترشهریوریr @معشوق_جانبهبهارآغشته بچها اگه خواستید اسم و ف ...

ممنون محدثه جان منو تگ کردی ،ان شا الاه ب سلامتی بری و برگردی چ سعادتی نصیبت شدن  التماس دعا ،فاطمه ب نیت سلامتی و عاقبت بخیری بچههام

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
الهام التماس دعا🥺

چشم خوشگلم اگه خواستی فامیلیت رو خصوصی بگو

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیز دلم زیارتت قبول باشه و اینکه خوشا به حالت لطفاً برای ما اقدامی و دعا کن اسمم فاطمه است لطفاً دع ...

چشم خوشگلمم برای بارداری تاپیک (میخام تگتون کنم ...)منو بخون چند تا نذر توش نوشتم اونا رو انجام بده 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزم لطفاً برای ازدواج و خوشبختیم دعا کن ❤️ ❤️ 🙏 🙏 ❤️

عشقم اگه میخای اسم و فامیلیت رو خصوصی  بگی یا میخای با نام کاربربت بنویسم 

فاطمه مشکل خونه حل بشه

چشم خوشگلم زیارت عاشورا چهل روز بخون تقدیم کن به شهید نوید سفری عالیه

سلام عزیزم خوبین ؟ آیلارم عزیزم تروخدا میشه برام دعا کنی خیلی محتاج دعاتونم . التماس دعا ❤

چشم خوشگلم حتمااا اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو

سلام عزیز دلم خوش به سعادتت توی بین الحرمین رو به آسمون پر ستاره ی شب همه ی مریض ها رو دعا کنید برای ...

وایییی خدامممم🥺🥺🥺🥺 چشممم اگه خواستی اسم و فامیلی خودتم خصوصی بگو

آسمون بیت الحرمین دیگه ۷ طبقه نداره مستقیم وصله به بهشت 😥❤ ان شاءالله خدا قسمت همه کنه زیارت آقا ام ...

واقعاااا؟ چه قشنگگ 🥺🥺🥺🥺🌺🤍 تو اون لینک ثبت نام کن

برای ازدواج و خوشبختی زهرا🌹

چشم عزیزم اگه خواستی فامیلیت و خصوصی هم میتونی بکی

سلام عزیزم خوشا به سعادت شما 🥹دلم خیلی گرفته بود که تاپیکت رو دیدم برای منم دعا کن خدا خیرت بده

چشم قربونت بشم برات دورکعت نماز حاجت میخونم اسمتو میگی اجی فامیلیت هم اگه خواستی خصوصی بگو

منو یادت نره ها

معلومه که یادم نمیره اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو دورکعت نماز حاجت واست میخونم خواهری

خیلی برام دعا کنیا😭😭😭 اسم کاربریمو بگو و بگو خدایا بحق امام حسین و فرزندانش حاجت منه دل شکسته رو ...

معلومههه که حاجت روا میشی اجی قشنگم برات دورکعت نماز حاجت میخونم حرم 🥺🌺🤍