2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
زیارت قبول باشه لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم دعا کن و شفای سهیل امیر علی ...

چشم عزیزدلممم حتمااا برای سلامتیت فکر کنم تاپیک امامزاده مومد حسن تگت کردم اره؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شا الله با دل خوش بری و برگردی. سفر بی خطر باشه. خیلی دعامون که بطلبن ما هم بریم

اجیی چشمم حتما دعات میکنم توی اون لینک ثبت نام کن

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

گفتم گلم لطفا منو فراموش نکن برام دعا کن برسم بهش🥲😭😭

گریه نداریم هااااا

تو رو خدا تو رو جون عزیزت بنویس به اسم کاربریم من و آجیم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد ...

چشم عزیزدلمم حتماا برات دورکعت نماز حاجت میخونم کاربری دختر ناراحت مال توعه؟یا یکی دیگس اون 

حاجاتت روا شاالله لطفا برای فرزانه و خانوادش دعا کن ان شاالله به سلامتی بری برگردی

مرسی گل من به روی چشم 🥺💛🌺🤍 

جون هر کی پیشت عزیزه بنویس پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد ...

😔😔😔😔😔😔 چی بگم اجیی فقط مراقب خودت باش تاپیک هایی که توش نذر گفتمو انجام بده میدونم سخته من واست خیلی حرم امام حسین دعا میکنم زیر قبه حرم واست دعا میکنم 🥺🤍 ایشالا ایندفعه حاجت روا میشی

جون هر کی پیشت عزیزه بنویس پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد ...

میخای اسم و فاملیت رو خصوصی بگو 

گلم من گفتم منو یادت نره ایشالا حاجت روابشی بهش برسم دعات میکنم 🥲😭😢

اجیمم ببخشید ندیدم پیامتو چشم قربونت بشمم یجوری دعا میکنم بهش برسی

@jdbksje9o393 @hediyesss @leaeas @z1ey1nab @delbaramfffff بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خ ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

چشم خوشگلمم برای بارداری تاپیک (میخام تگتون کنم ...)منو بخون چند تا نذر توش نوشتم اونا رو انجام بده

چشم عزیزمم حتما تگم کن حتما ۴ روز مونده ب موعدم 

زیارت عاشورا چله‌شو برداشتم توسل کردم به خانم فاطمه زهرا انشالله هممون حاجت روا باشیم ولی حتماً تگم کن

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چشم قربونت بشم برات دورکعت نماز حاجت میخونم اسمتو میگی اجی فامیلیت هم اگه خواستی خصوصی بگو

ممنون فدات شم هرچی میخوای خدا بهت بده 

اسمم هم اسم خودته 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

@mehr71 @caramelam @nafas_org @nargessk @hodaaaa بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

عزیزم اسمم مرضیه هس برا سلامتی و ازدواج سریعم و خوشبختیم دعا کن . هرچی صلاحه پیش بیاد منم سرو سامون بگیرم الهی خوشبخت شی ‌.