2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست
@bit81 @maho0or @zaribanoooo @fa1372 @miss_starr بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

سلام عزیزم حاجت من کلی هست

فرج آقا

خانه دار شدن بی خانه ها

بچه دار شدن چشم انتظارها

شفای مریضا

عاقبت بخیر همه

هدایت جوانها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@binam20 @nirobin @fatemeh_6981 @dokhtareasemun بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

مررررررسی فداتشم،انشالله به هرچی که میخای برسی♥️🥹

خیلی خوشحالم کردی واقعا:)

اسمم آیدا:)♥️

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

@آسمان_و_زمین @گلنازززم2 @__الله__ @za_eb @مینای_بهاری بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوص ...

سلام چشم 

خدایا بزرگیتو شکر خدایا مهربونیتو شکر خدایا بخشندگیتوشکر..خدا جونم خییلی دوستت دارم .فدات بشم من قلب من تمام وجود من

عزیزم اینم از دعای اون دوتا شهیده . لطفاً برا حاجت معصومه وحدیث خیلی التماس دعا

سلام گلم میشه برا منم دعا کنید ؟؟کدوم شهیدان منظورتون هست ؟؟ابجی خیلی دلشکسته و غمگینم برام دعا کن لطفا 

خدایا بزرگیتو شکر خدایا مهربونیتو شکر خدایا بخشندگیتوشکر..خدا جونم خییلی دوستت دارم .فدات بشم من قلب من تمام وجود من

@binam20 @nirobin @fatemeh_6981 @dokhtareasemun بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

محدثه به سلامتی انشالله.

امیدوارم تو این سفر هر چی میخوای از امام حسین بگیری❤️

اتفاقا من دیروز بهت یه پیام دادم ندیدی فکر کنم. الان دوباره میفرستم

گدای در خانه حسینم❤
@لی_لا_مامان_آینده @شیدای_او_سابق @شکیبازندگی @ثنااام @عشقم_اقام بچها اگه خواستید اسم و فامیلیت ...

عزیزم درخواستم میشه قبول کنی 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

بسلامتی عزیزم 

خوش به سعادتت

به سلامتی چ روزی مشرف میشی

من اسمام زیاده خصوصی برات میفرستم

الهی حاجتت روا بشه بحق امام رضا «ع» 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

میشه منو یادت نره دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

سلام عزیزم فقط اسم بگم؟ پس برا حاجت دلم دعا کن 

برا ملکه پاییز

و فاطمه ..این دوتا اسم رو بنویس..خیلی ممنون گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم