2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. عضو شدین کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره

. اینم کد من خواهشا عضو شد یه پولی میده برداشت کنیم من نیاز دارم

milli-6u7qi

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

حاجاتت روا شاالله لطفا برای فرزانه و خانوادش دعا کن ان شاالله به سلامتی بری برگردی

چشم خوشگلم اگه خواستی فامیلیت و خصوصی بگو

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جون هر کی پیشت عزیزه بنویس پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید و بنویس پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید و بنویس حتما سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

@bit81  

@maho0or  

@zaribanoooo  

@fa1372  

@miss_starr  

بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

لطفا به اسم کاربریم تو رو خدا و قرآن و عزیزتون بنویس و  دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭و جون هر کی دوس داری بنویس انشالله دامادمون و مادر و خواهر و برادرش تقاص همه ی ظلمایی که در حق خواهرم کردن همین روزا پس بدن و خدا ادبشون کنه جوری که دیگ جرئت نکنن در حق من و عزیزانم ظلم و ستم و بدی و اجبار و زور و بد ذاتی کنن و جرئت نکنن حقمونو بخورن و جرئت نکن بازیمون بدن و آزارمون  بدن😭

@mehr71  

@caramelam  

@nafas_org  

@nargessk  

@hodaaaa  

@migmigslowerneighbor @sweet_and_cute @maryan6249 @taanymontana @zariiiiiiiii بچها اگه خواستید ...

وایییی خدای من دم اذونه برات دعا میکنم بهترین هارو خدا نصیبت کنه  

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

عزیزم تو رو خدا و قرآن حتما بنویس انشالله من و آجیم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

@beautiful_dreams  

@ati133  

@jeon_yuna  

@asryui  

@ay1380  

@nili2020  

@masiein  

@helenn20  

@elejanam  

@eshgh70s  

@__totfrngi  

@totfrngi  

@sayeh6859  

@taherehss  

@aaaaarrrr  

@binam20  

@nirobin  

@fatemeh_6981  

@dokhtareasemun  

@__totfrngi @totfrngi @sayeh6859 @taherehss @aaaaarrrr بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوص ...

سلاااااااااااام 😍 الهی شکر 

خیلی خوشحال شدم عزیزم 

به نیابت از آقا امام زمان عزیزمون برید زیارت و ثواب زیارت رو هدیه کنید بهشون .برای سلامتی و ظهورشون خیلی خیلی دعا کنید .

برای سلامتی آرسام و رامیار دعاکنید 

برای سلامتی و حاجت روایی تمام اعضای چله تاپیک زیارت عاشورام دعا کنید 

برای سلامتی و عاقبت بخیری من وخانواده و دوستانم هم دعا کنید .

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

جون امام زمان دعا کن و بنویس  تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه  ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین بنویس حاجاتمو گلم😭😔💔