2777
2789
عنوان

شیپور

520 بازدید | 13 پست

انقد عصبانی و ناراحتم حد نداره...

داستان از این قراره من چن ماهی هست بخاطر خرج دانشگاهم دنبال کار نیمه وقتم که زیاد تو برنامه دیوار و شیپور نگاه اگهی ها میکنم تا چن هفته پیش که تو برنامه شیپور یه اگهی دیدم با این متن که دنبال منشی و خدماتی برای باشگاه یوگا و مدیتیشن میگردن و نوشته بود مشخصاتتون رو اس ام اس کنید منم  این کارو کردم اونام اول جواب دادن و بیشتر پرسیدن بعدم گفتن واسه مصاحبه خبرت میکنیم تا چن روز پیش که پیام دادن سه شنبه ساعت ۱۱ بیاین به این ادرس..حالا این ادرس نزدیک خونه ما بود و من میدونستم هیچ باشگاهی اونجا نیس ولی دلو زدم به دریا گفتم برم شاید جدید باز کردن مادرمم گفت باهات میام..ما رفتیم به ادرس بعدم دیدم چیزی نیس زنگ زدم یه اقا جواب داد که بیاین تو کوچه ..

ماهم هرچی رفتیم چیزی نبود اخرش مامانم گفت خطرناکه برگردیم منم چون واقعا ترسیده بودم برگشتم...

ولی اونا دوباره زنگ زدن

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

منم رد تماس زدم بعدم پیام دادم پیدا نکردم منصرف شدم برگشتم

به نظرتون واقعا با نقشه این کارو میکنن؟

خیلی عصبیم که گول خوردم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم خطر ناکه .من یبار دیدم نوشته بود خدمتکار منزل میخوان اول باید عکسشو بفرسته .اگ واقعا واسه کار میخوان پس چرا عکس باید بدی😲

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗
منم رد تماس زدم بعدم پیام دادم پیدا نکردم منصرف شدم برگشتم به نظرتون واقعا با نقشه این کارو میکنن؟ ...

خیلی کار خطرناکی کردی

بعد از کوچه میگفت بیا داخل خونه بعد اتاق و عیره

خدا بهت رحم کرده حداقل عقل کردی بامادرت رفتی تنها میرفتی معلوم نبود چی میشد

اره عزیزم خطر ناکه .من یبار دیدم نوشته بود خدمتکار منزل میخوان اول باید عکسشو بفرسته .اگ واقعا واسه ...

اره والا..دیگه به هیچی اعتماد نمیشه کرد

خیلی کار خطرناکی کرده بعد از کوچه میگفت بیا داخل خونه بعد اتاق و عیره خدا بهت رحم کرده حداقل عقل ک ...

اگه خود خرم تنها میرفتم بخدا باور میکردم تو خونه هم میرفتم..خیلی خرم

میخواستم بگم اگر تنها بودی حتما میرفتی 

گفتم ناراحت میشی🤔😐 شاید اگر منم بودم میرفتم 

بعضی موقع ها مخ ادم هنگ میکنه که چی درسته جی غلطه

عزیزم کلانتری رو در جریان قرار بده

شاید جون یکی دیگه رو نجات دادی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
عزیزم کلانتری رو در جریان قرار بده شاید جون یکی دیگه رو نجات دادی

میترسم شاید جمع کرده باشن رفته باشن هیچی معلوم نیس

میترسم شاید جمع کرده باشن رفته باشن هیچی معلوم نیس

نمیدونم

من بودم اول بابامو میفرستادم اگه باشگاه پیدا نمیکرد حتما به کلانتری میگفتم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
نمیدونم من بودم اول بابامو میفرستادم اگه باشگاه پیدا نمیکرد حتما به کلانتری میگفتم

توی برنامه شیپور واسش گزارش زدم امیدوارم ببینن اگهی رو پاک کنن..لعنت به ادمای نامرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز