2777
2789
عنوان

شوهرم بچه چهارم میخواد😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلما درست حسابی خرج نمیکنی.یکم خرجو ببر بالا.بچه ها رو بفرست غیر انتفاعی.کلاس ورزش و زبان و ....مجب ...

عزیزم بچه ها غیر انتفاعی هستن کلی هم شهریه شونه ، شما از کجا میدونی خرج نمیکنم 😐 خداییش خرجم کم نیست ولی خب زیادم خرج نمیکنم در حد آنچنانی 

مسلما درست حسابی خرج نمیکنی.یکم خرجو ببر بالا.بچه ها رو بفرست غیر انتفاعی.کلاس ورزش و زبان و ....مجب ...

دقیقا شوهرمنم دائم میگفت دختر بیاریم گفتم باشه خونه سه خوابه واسم بگیر ماشین عوض کن چارتا سفر خوب بریم پسرامم جفتشون مهد نوشتم کلی خرج دستش گذاشتم بیخیال شد😂

من چهارتا بچه دوست داشتم قدیما دوتا دختر دوتا پسر ولی واقعا سخته اعصاب فولادی میخواد و باید کلا خودت ...

دقیقا مشکل اینه که بچه هام به شدت شیطون هستن و من دیگه توانایی ندارم حالا هر چقدر هم دلش میخواد بزار بگه

اسی شما بدنت میکشه ؟

همسرت واقعاکمک خرجته 

و بعد تربیت بچه ها وقت میزاره 

و تو انجام کارهای خونه کمک دستت هست 

زانو درد پادرد و کند درد نداری 

اگه واقعا روانت سلامت و همسرت خوب شما را پشتیبانی میکنه و بدنت میکشه خب اشکالی نداره 

اما اگه نه پس بهتر از یه روانشناس کمک بگیری

دقیقا مشکل اینه که بچه هام به شدت شیطون هستن و من دیگه توانایی ندارم حالا هر چقدر هم دلش میخواد بزار ...

اره زیاد توجه نکن وقتی میبینی نمیتونی چون بچه داری واقعا سخته اونم دست تنها

اسی شما بدنت میکشه ؟همسرت واقعاکمک خرجته و بعد تربیت بچه ها وقت میزاره و تو انجام کارهای خونه کمک دس ...

پشتیبانی نمیکنه تو هیچ کدوم موارد غیر از مالی 

منم خودم دیگه انرژی اضافه ندارم 

احساس میکنم فقط در حق خودم دارم کم لطفی میکنم

پشتیبانی نمیکنه تو هیچ کدوم موارد غیر از مالی منم خودم دیگه انرژی اضافه ندارم احساس میکنم فقط در حق ...

خب دیگه بگو همش که پول نمیشه تو ابن سال هایی که سه تا خدا بهم داد شما چقدر کمک حالم بودی 

تا انگیزه برای چهارمی باشه 

البته با ملایم

عزیزم بچه ها غیر انتفاعی هستن کلی هم شهریه شونه ، شما از کجا میدونی خرج نمیکنم 😐 خداییش خرجم کم نیس ...

نه دیگه عین خواهرم باش ببر بالا 

از بیرون یکیو میاره خونه رو جم کنه ( البته خواهرم مشکل کمر داره ) 

سرویس مدرسه 

سه تا کلاس خصوصی دخترش 

غذا از بیرون 

دو تا کلاس خودش 

هفته سه دست لباس گرون 

کلی وسایل الکی دخترش که میخره 

هفته ای هفت شب رو شام بیرونن 

ماهی دو سفر داخلی هوایی با هتل وی ای پی 

دو ماهی دو سفر خارجه با هتل عالی

هر مناسبت طلا 

و شوهرش دیگه ازش بچه نخواست ولی همچنان این زندگی پر خرج رو با سه جا کار کردن داره میچرخونه 

چون دیگه عادت کرده به ول خرجی برا سه نفر 

C᭄