2777
2789
عنوان

شوهرم بچه چهارم میخواد😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 44 پست

بگو مرد سواری ظرفیت اش پنج نفره بخوایم چهارمی بیاریم میشیم ۶ تا باید مینی بوس بگیریم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ثابت کرده هر مردی که زیاد بچه میخواد یه ریگی تو کفششه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

پشتیبانی نمیکنه تو هیچ کدوم موارد غیر از مالی منم خودم دیگه انرژی اضافه ندارم احساس میکنم فقط در حق ...

توخوبی،، شوهر دخترعمم گفته چارتا دختر، چارتا پسر،، یذونه دختر دم پیری شیرین زبونی کنه..... الان ی دختر ی پسر داره... داره روانی میسه.. میگ ای وی اف کن ی چارقلو بیار،، باز ی دوقلو

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بگو مرد سواری ظرفیت اش پنج نفره بخوایم چهارمی بیاریم میشیم ۶ تا باید مینی بوس بگیریم

این یه حرف بود زد میخام جوری توجیه اش کنم دیگه نگه 

خداییش تو این زمونه خودم کسی نمی‌بینم حتی سه تا بچه داشته باشه

😂😂😂😂بلا به دور

مرده وضع مالیش توپه... اصلا شوخی نمیکنه.. گیر داده بریم ای وی اف ی چارقلو😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

این یه حرف بود زد میخام جوری توجیه اش کنم دیگه نگه خداییش تو این زمونه خودم کسی نمی‌بینم حتی سه تا ب ...

خودت بزن کمر درد یه مدت هیچ به بجه ها نرس همش بیفت غذا نپز خونه تمیز نکن بذار از سر کار میاد خودش بکنه بفهمه چه مسؤلیت سختی گردنته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مرده وضع مالیش توپه... اصلا شوخی نمیکنه.. گیر داده بریم ای وی اف ی چارقلو😐

آخه فقط به پول نیست 

اون بچه محبت میخواد زمان میخواد توجه میخواد 

من دیگه نمیتونم راستش به هیچ عنوان 

جدا از اون اطرافیان هم همینطوریش به خاطر سه تا بچه یه جور خاصی بهم نگاه میکنن😐

آخه فقط به پول نیست اون بچه محبت میخواد زمان میخواد توجه میخواد من دیگه نمیتونم راستش به هیچ عنوان ج ...

اونکه اره.. پولدار ولی بی فرهنگ