2777
2789
عنوان

نزديك يك ساله با شوهرم…

2510 بازدید | 71 پست

ي ساله با شوهرم رابطه نداشتيم

٩ ماه بارداري ك كلا منع رابطه بودم الانم ٥٠ روزه زايمان كردم نميدونم چرا پيشقدم نميشه ممكنه چون بدنم ريخته بهم دلش نميگيره؟ يا جايي ديگه سرگرمه البته موردي تا حالا ازش نديدم

خيلي ام حس ميكنم سرد رفتار ميكنه نسبت ب قبل زايمانم، ي بار بهش گفتم انگار تو زايمان كردي ن من

راستي تو اين ٥٠ روز كلا خونمون پر بوده راحتم نميذارن حس ميكنم روش نميشه جلو خانواده هامون، خونه هاي اپارتماني ام كوچيك و اينكه دخترم شبا بيداره روزا ميخوابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰ روزه هنوز موندن پیشت 

بگو برید سرخونه زندگیتون 

بگو‌ دیگه خودم ازپس خودم برمیام 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

نمیخوام توی دلتو خالی کنم

ولی اگه کلا اون ۹ ماه از هیچ طریقی رابطه نداشنی کلا یا سرد شده یا جوره دیگه ای دیگه عادت کرده 

اینا همش حدس و گمانه ممکنه اینطورم نباشه

نمیخوام توی دلتو خالی کنمولی اگه کلا اون ۹ ماه از هیچ طریقی رابطه نداشنی کلا یا سرد شده یا جوره دیگه ...

احتمالش هست ولي حموم ما شيشه اي هست تو اتاق خوابه اونجا حموم ميكنه خ ا نديدم ازش

نه 😢

عهههه. ازش هیچی نمی پرسیدی 🤦🤦🤦. 

منم تو بارداری از ماه چهارم منع کرد دکتر اما خب هوای همدیگه رو داشتیم. اگه من هواسم نبود خودش می‌گفت. عجیبه که هیچی نپرسیدین یا ازت نخواسته. الآنم که ۵۰ روز گذشته درست خونتون هم شلوغه درست حداقل حرفشو که باید بهت بزنه که مثلا دلتنگ رابطه باهات هست .