2777
2789
عنوان

نزديك يك ساله با شوهرم…

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 71 پست
خونه شلوغه همش لباس بلند استين دار و روسري دارم😐

مهمونا رو حتی اگه ناراحت بشن بیرون کن. به شوهرت بگو خست شدی مهمونا روخودش دک کنه.

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

احتمالش هست ولي حموم ما شيشه اي هست تو اتاق خوابه اونجا حموم ميكنه خ ا نديدم ازش

چه جهنمیه کی ساخته اون خونرو

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم منع رابطه ک ا م ل داشتم ولی تا آخرین روز جور دیگه ساپورت کردم 

بعد زایمان تا مدتها مثلا دوماه سرد بود ولی بعدش بهتر شد 

من زود خونه رو خلوت کردم که دوری زیاد نشه 

قبل بارداری چطور بود رابطه تون؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

مابعدزایمانم دخترم ۵ماهش بودهنوزرابطه نداشتم الانم همش سردی همش دوری گاهی وقتاشده ۱ماه دوماهی هم رابطه نداریم نمیدونم چرااینطوری شدیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مابعدزایمانم دخترم ۵ماهش بودهنوزرابطه نداشتم الانم همش سردی همش دوری گاهی وقتاشده ۱ماه دوماهی هم راب ...

اگه من نرم به هیچ عنوان نمییادسمتم واقعامتم دیگه خسته شدم دلم نمیخواد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم