2777
2789

تو تاپیکای قبلمم گفتم که شوهرم دوسم نداره کلا به عنوان زنش دوسم نداره و بهم حسی نداره حالا دیگه نپرسید اگه نداشت چرا گرفتت مهم الانه که نداره، بخاطر همینم دوسال پیش بهم خیانت کرد بعد اون دیگه نکرده، و توی یه مسیر فکری افتاده که خیانتو گذاشته کنار اما همچنان دوسم نداره و بهم حس جنسی نداره به تمام ماده های دنیا حس داره بجز من خودشم میگه نمیدونم چرا اما حسی بهت ندارم حالا اگه میخواید بدونید چرا اینجوری شده تاپیک داستان زندگیمو بخونید من دوران نامزدی بهش خیانت کردم😔

و کلا من یه جورایی متوجه شدم هرچی بلا سرم اومده بخاطر کارما بوده تو بحث ستاره شناسی اینو فهمیدم و دیگ یکم سبک شدم اما حالم خوش نیست امروز دیگه اعتراف کردم بهش که خسته شدم دلم میخواد برم دلم میخواد آزاد بشم از این بلاتکلیفی اونم این مدت همش میگفت طلاق بگیریم که یه مشاور داریم باهاش حرف زده بود و گفته بود بچه تون آسیب میبینه و فلان اونم منصرف شده و بهش گفتم چکار کنیم برم یا بمونم؟ اونم گفت نمیدونم ذهنم مشغوله نمیدونم چه راهی درسته این بچه گناه داره آسیب میبینه فعلا باهم زندگی کنیم ببینم چی میشه

مشاورمم میگه بمون طلاق نگیر هم بخاطر اینکه بچه داریم و کوچیکه خیلی سه سالشه مادرش بمیره🥲💔 میگه به خودت برس و اعتماد به نفستو ببر بالا رفتارهای بدتو اصلاح کن و کلا خوب زندگی کن شاید شوهرت برگشت بهت برهم نگشت تو تلاشتو کردی

الان من ب شوهرم گفتم یه مدت اصلا فکر کن زنت نیستم فقط دوستیم و هم خونه اصلا فکر نکن مجبوری بامن رابطه داشته باشی رابطه هم نداشته باشیم اصلا ببینم چی میشه

چون اون کشش جنسی بهم نداره به همه زنا داره بجز من و رابطه مون که ماهی دوسه بار باشه هم زوریه من دوس دارم با اون باشم اما اون نمیخواد منم دیگه بریدم

کاش بمیریم منو بچم 😭

بنظرتون روش خوبیه ؟

این گرونی و بی پولی ام هست فکرشو بکن یه زن تنها با یه بچه چجوری زندگی کنه

مهریه ام میده بهم اگه جدا بشیم اما دادگاه سالی یه سکه تعیین میکنه ماهی ۱۲ یا ۱۳ شاید کم باشه😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا براتون متاسفم . خودتون تکلیفتون با خودتون مشخص نیست دوتا آدم بی مسئولیت بلاتکلیف یه بچه رو هم وارد دنیا کردید نوبتی هم خیانت میکنید یه بار اون یه بار تو

بابت بلایی که دارید سر اون بچه بیچاره میارید روز قیامت باید پاسخگو باشید وقتی تکلیفتون با خودتون معلوم نبود برای چی بچه اووردید

ما ماهی یبارم بزور داریم.. رابطمون بد نیست.... تازشم شما ماهی دوسه بار دارید کمه!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ما ماهی یبارم بزور داریم.. رابطمون بد نیست.... تازشم شما ماهی دوسه بار دارید کمه!

گلم حتما سرد مزاجید و این طبیعیه براتون اما شوهر من گرم مزاجه منم همینطور

اما خب اون دلش منو نمیخواد

اگه کسی دیگه زنش بود دو روز یبار یا هر روز مطمنم رابطه داشت باهاش

خب چرا خیانت کردی😐 چرا لجن رو به زندگیتون راه دادید اخه! من ستاره و کهکشان شناسی بلد نیستم ولی بهتر ...

مشاوره هیچ کاری نتونست بکنه تلاش خودش هم کرد اما وقتی پای بی علاقگی و نبودن حس ب طرف مقابل در میانه مشاوره خودشم بکشه کاری نمیکنه

واقعا براتون متاسفم . خودتون تکلیفتون با خودتون مشخص نیست دوتا آدم بی مسئولیت بلاتکلیف یه بچه رو هم ...

آره واقعاً 🥲🥲🥲 خدا لعنتم کنه

ولی بخدا بچم ناخواسته بود

من تنبلی تخمدان داشتم درمانش هم نکردم

یهویی شد فکر نمیکردم باردار بشم😭😭😭