2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای کوردمو تگ کنم دهنتو آسفالت کنن ؟؟!

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

رسیدگی بشه لطفا

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

اونوقت اگه یه مرد خیانت می‌کرد یه سری ها میومدن تاپیک میزدن شوهرم خیانت کرده بگین چجوری باهاش کنار ب ...

مرد زن نداره زن خیانت کرده حالا باید جواب بده دیگه مشکلتون با خیانت زن چیه

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 رسیدگی بشه لطفا

پستت رو چرا پاک کردی ؟! 

همین قد جرات داری پس قد قد نکن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عزیزم راحت توی گوکل سرچ کن ماده 637 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی اگر به نتیجه نرسیدی بگو تا دقیقت ...

هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.

روابط نامشروع با پیامک و تماس تلفنی اثبات نمیشه باید دو شاهد در دادگاه شهادت بده که دیدن

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

به هیچ عنوان مکالمات صوتی ضبط نمیشه اگر هم بشه در دادگاه سندی معتبر نیستپاسخ وکیل پایه یک : با سلام. ...

وکیلت ناشی بوده دیگه بهش مراجعه نکن که میفرستدت بالای دار . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

خودت نطفه خرابی ‌..بی بند و بار عوضی

بزار بگه عزیزم عقده ای که خانوادش نذاشتن تو خانه خالیش کنه رو سره کاربرا خالیش کنه ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خودت نطفه خرابی ‌..بی بند و بار عوضی

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar81‍ 

اکانت دوم و فیک خودش هست میاد به همه فحش میده

هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قب ...

شما به دانسته‌های خودت اکتفا کن با با دانسته‌های خودم کار میکنم . روشنی آفتاب دلیل نمیخاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar81‍ اکانت دوم و فیک خودش هست میاد به همه فحش میده

اگر ثابت نکنی شکایت میکنم که این خانوم هم اکانت منه ! 

پس ثابت کن ...