2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
خب اگه فک میکنی تو خیلی بارته به گاری برات ببندم .بارکش .

اشتباه نکن اونی که به گاری بستن ایران آوردن اجدادت از هندوستان بوده 

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

چرا اطلاعات غلط میدین ارتباط با نامحرم از طریق تلفن و پیامک 99 ضربه شلاق داره و صراحت قانونی هم داره ...

همسایه ما از طریق ظبط مکالمه که دادگاه دستورش رو داده بود خانومش رو طلاق داد ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مثلا به کوردا توهین کردی ؟! 

میدونی اگر ما نبودیم الان بابات عراقی بود ننتم نوکر عراقی ها !؟

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

دوستای کوردمو تگ کنم دهنتو آسفالت کنن ؟؟!

سیستمهای مخابرات میتونن توانایی دارن تا شش ماه تمام مکالمات رو نگهداری کنن . در مورد جنایات و قتل ...

به هیچ عنوان مکالمات صوتی ضبط نمیشه اگر هم بشه در دادگاه سندی معتبر نیست

پاسخ وکیل پایه یک : 

با سلام. از ضبط مکالمات تلفنی در اپراتور ،اطلاع دقیقی ندارم ، اما کنترل و شنود تلفنی با دستور قضایی ممکن است ولی نمیتوان از آن به عنوان دلیل و سندی در پرونده استفاده کرد . موفق باشید

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

دوستای کوردمو تگ کنم دهنتو آسفالت کنن ؟؟!

ریپلی نزن  نطفه خراب

ریپلی نزن نطفه خراب

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

ادبش میکنید با ب روش خودم ادبش کنم ؟

اطلاعات من درستهاگر چنین قانون و ماده وجود داره بفرمایید کجاست چه ماده ای ؟ چه شماره ای ؟ چرا ما ندی ...

عزیزم راحت توی گوکل سرچ کن 

ماده 637 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی 

اگر به نتیجه نرسیدی بگو تا دقیقتر راهنماییت کنم . گوگل قبول نداری .  بیا دفترم توی کتاب قانون بهت نشون  بدم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

خب اگه فک میکنی تو خیلی بارته به گاری برات ببندم .بارکش .

@niniyar_2  

@niniyar_1  

@niniyar_3

رسیدگی بشه لطفا

کاش مردا رو هم به جرم خیانت میشد اینطور بی آبرو کرد کاش ..نمیدونم دیگه ولی اگر حرفی چیزی زده باشن مش ...

فرضا شوهر شما خیانت میکرد مگه پنهانش میکردی که میگین کاش مردا رو هم میشد رسوا کرد؟ کدوم مردی خیانت کرده و آبروش نرفته؟

رها مثل بادام👀
همسایه ما از طریق ظبط مکالمه که دادگاه دستورش رو داده بود خانومش رو طلاق داد ...

کاملا درسته . حکم طلاق داده میشه ولی زن مهریه طلبکار هست مهریه زن ول نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .