2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
صرف شده ممنونم😄

نوش جونت . ولی هفته ای یک بار و روزی هفت بار خیلی فرق داره . همش میگم خداکنه زودتری بره وقتی هم میره همه چیز یادم میره همش میگم خدا کنه زودتری بیاد . گرفتارم نه روز دارم نه شب 😭😍😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوست شوهرم از همین طریق نامزدشو طلاق داد بدون مهریهعکسایی ک برای پسره فرستاده بودچت ها همه رو اورده ...

مهریه خودِ زنه بخشیده بوده . اگر زن به جرم زنا هم بخاد اعدام بشه مهریش سر جاشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

دقیقا اصلا خود زنا فقط ۹۹ ضربه شلاق داره برای چت و تماس نمیبرن بازداشت اینایی که خیانت میکنن بهتره ...

زنا اعدام و سنگسار داره تا 99 ضربه شلاق برای رابطه نامشروع هست . 

چی میگی زبون بسته؟!شایدم تو راس میگی من اندازه تو پام به قانون باز نشده تو تجربت بیشتره ...

زبون بسته که شاید تو لونه ای که زندگی میکنی باشه این به کنار ولی من نه شوهری دارم که ازش خیانت ببینم یا بهش خیانت کنم ولی تا دلت بخاد آدمشو دارم

فقط خاستم بگم این انجمن پر شده از آدمایی که فقط لاف میزنن و ادعا دارن هیچی بارشون نیست ادای وکیل و دکتر و فلان درمیارن بشین سرجات بچه

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

خیانت چیز خوبی نیست ولی خب حرف زدن حتی عاشقانه ی مرد و زن باهم به معنای خیانت نیستالبته شهر با شهر م ...

چرا اطلاعات غلط میدین ارتباط با نامحرم از طریق تلفن و پیامک 99 ضربه شلاق داره و صراحت قانونی هم داره همه جا هم در صورت اثبات اجرا میشه . 

چقدر بد من اطلاع نداشتماخه از نظر خودماها ک حرف عاشقانه خیانته چطور قانون قبول نمیکنه؟ بالاخره اخر ا ...

نه عزیزم اینجور نیست جرم است و مجازات داره . 

چرا اطلاعات غلط میدین ارتباط با نامحرم از طریق تلفن و پیامک 99 ضربه شلاق داره و صراحت قانونی هم داره ...

اطلاعات من درسته

اگر چنین قانون و ماده وجود داره بفرمایید کجاست چه ماده ای ؟ چه شماره ای ؟ چرا ما ندیدیم

ممنون میشم راهنمایی کنید

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

زبون بسته که شاید تو لونه ای که زندگی میکنی باشه این به کنار ولی من نه شوهری دارم که ازش خیانت ببینم ...

خب اگه فک میکنی تو خیلی بارته به گاری برات ببندم .بارکش .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اولا چنین دستوری صادر نمیشه و نشده قبلا. دوما اپراتور و مخابرات اصلا سیستم ضبط صوت ندارهشاید دادگاه ...

سیستمهای مخابرات میتونن توانایی دارن  تا شش ماه تمام  مکالمات رو نگهداری کنن .  در مورد جنایات و قتلها صدا ملاک صدور رای دادگاه قرار میگیره .