سلام دوستان..دوستم شوهر داشته و با یه مرد دیگه در ارتباط بوده..شوهرش مچشو میگیره..ازش شکایت میکنه و پرینت تلفن میگیرن..الان دوستم توی بازداشتگاه هست..سوال من اینه توی پرینت هاش مشخص شده پارسال هم با کسی در ارتباط بوده و طرف رو خواسته آگاهی..ولی پسره زده زیرش و گفته نه من املاکی هستم و برای خونه خریدن و..بوده حتما..آیا میتونه ثابت کنه شوهرش ؟جرمشون چیه؟
بچه ها اگه از پسره و دختره با خبر شدم بهتون خبر بدم؟اگه دوست داشتید بدونید چی شد لایک کنید..هر وقت خبر دار شدم ازشون اینجا میگم که چه بلایی سرشون اومده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره اخبارش همه جا پخش شد حتی یه خانم توی همین سایت اعتراض کرده بود که چرا جلو دخترتون رو نمیگیرین که یه دختر باعث بشه هفتا جوون دسته گلی شهرمون اعدام بشن 😭😭😭
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .
نه مرد و زن خیانتکار هردو لایق مرگن اصلا حق نمیدم به ی حیوون خیانتکار چ زن چ مردشولی قانون طرف مرده ...
دایی من وکیله پسرم هم حقوق میخونه اینم نمیگم که به ولله منظوری داشته باشم گفتم که متوجه بشی میفهمم کجاچخبره،متاسفانه هیچ دره وحشتناکی توقانون برای این مدل آقایون وجودم نداره قاضی زیاد سخت نمیگیره براشون،پس بهتر نیست ماخانما عزت نفس خودمونو حفظ کنیم به این آشغالا راه ندیمم؟ باید بپذیریم قانون ماهمینه چه کنیم تظاهرات کنیم بگیم تواین موردا قانون برابر بدین؟ اعتنا میکنن؟؟
پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر