2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
همین حرفاتون باعث شده اینهمه تاپیک خیانت بزنن تو نینی سایت و سوارتون شن مردا یجایی میگفتن تا سوزن نخ ...

قربون شکلت الان بیام بگم زن بروخیانت کن میشم روشنفکر؟ چرا باید ازش حمایت بشه؟ ازنظرشمادرسته؟ من خودمو جمع کردم از مردی هم حمایت نکردم،کلا خیانت و ولنگ و بازی را برای هیچ جنس وسنی نمیپذیرم،ولی بهتره این زهر تلخ رابنوشیم که هرچی را نخواهیم بزور بهمون نمیچسبه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون ببخشید دور از جون شما عقل ندارن مثلا فکر میکنم خیانت کردن انگار یه زرنگی تو زندگیشون انجام دادن

آره دیگه دقیقا" 

ولی واقعا" یعنی فکر میکنن زرنگن اینجور آدما😐

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

همین کارا رو کردید مردا پر رو شدن دیگه .....

کامنت من بوی حمایت از مرد نداد،جواب یکی از دوستان و دادم بفرمایید بخونین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مرد هر کاری کنه چون مرده؟همشون همینن؟منطقت زن ستیزانست!یا هردو مجازات شن مث هم یا هیچکدوم

عزیزم قانون در مورد هردو یکسان است زن و مرد نداره . پارسال در یکی از شهرها یه پسر از یه خانواده خیلی پولدار دوست دخترشو برده بود توی باغ بعدش شش نفر ازدوستاش هم اومده بودن به دختره تجاوز کرده بودن . دختره شکایت کرد پسرها هفتاشون اعدام شدن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

به نظرم از این دوستت فاصله بگیر چون داتسون خرابه شاید زندگی توام بهم ریخت

منم یکی از دوستام ک مدتها بود ندیده بودمش دیدم و گفت ک با شوهرم مشکل دارم بهم خیانت کرده منم بهش خیانت کردم با ۱۵ تا مرد رفته بود رابطه جنسی برقرار کرده بود😥🥺منم دیگه بلاکش کردم وقتی اینارو برام تعریف کرد ی بار گفت آدرس خونتون بده بیام شب بخوابم خونتون من نفرستادم براش پیچوندمش تعریف میکرد می‌گفت ی بار با یکی رفتم اصلا خوب نبود اونجاش کوچیکه بود و فلان😥🤢حالم بهم خورد ازش دیگه گفتم اگه بلاکش نکنم میاد پس فردا با شوهر منم رابطه برقرار می‌کنه اینکه ب شوهر خودش رحم نکرده میخواد ب من ک رفیقشم رحم کنه🥺

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
قربون شکلت الان بیام بگم زن بروخیانت کن میشم روشنفکر؟ چرا باید ازش حمایت بشه؟ ازنظرشمادرسته؟ من خودم ...

نه 

مرد و زن خیانتکار هردو لایق مرگن 

اصلا حق نمیدم به ی حیوون خیانتکار چ زن چ مردش

ولی قانون طرف مرده 

هزار و یک شاهد و مدرک از زن میخواد برای اثبات و آدم ناعدالتی هارو میبینه زور میاد بهش 

بحث اینه یا هردو مث هم رفتاربشه باهاشون یا هیچک وم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹