اگه پارتنرتون بگه امکان اینکه بهم برسین ۵۰ فیصد چی میگین بش ؟ میمونید یا ادامه میدین؟ میگه من همه تلاشمو میکنم اما باز میگه ۵۰ فیصد شاید نشد کاش همسایه بودیم خانواده ها راحت تر اشنا میشدن کاش دختر همسایمون بودی منم بش گفتم اگه منو بخای ربطی ب اینکه کجا باشم نداره چرا بهونه میاری چتامونو دو طرفه پاکیدم قهر کردم حق داشتم قهرکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میترسه بخاطر اون ضربه بدی بخوری یا یوقت بلایی سرخودت بیاری اگه مطمئنش کنی با نبودش چیزیت نمیشه خیالش ...
ن برعکیشه بابا این عشق ما قبلا با یه خانمی بودن ک همسایشونم بوده ۶ ماه فقد کنم در ارتباط بودنو عشقم میره خاستگاری دختره اما خانواده دختر شدید مخالفت نیکنن بهم نمیرسن قضیه برا سه سال پیشه دختره ام عروس شده رفته المان الان میترسه دوباره از سمت من ضدزه بخوره و نشه خیییییلی نا امیده منم ک امشب بد حرف زرمو قهر کردم 😔😢🤕
ن برعکیشه بابا این عشق ما قبلا با یه خانمی بودن ک همسایشونم بوده ۶ ماه فقد کنم در ارتباط بودنو ع ...
اگه از طرف تو مشکلی نیست و خانوادت احتمال اینکه مانع بشن نیست خب بهش بگو نگران نباشه،شانس ماست بمولا پارتنر منم عشق سابقش فوت شده فراموش نکرده پیش من زار زار براش گریه کرده😄چیکار کنم کنار اومدم دیگه
چقد شزایطتت شبیه منه😂 ن مال این نمرده زندس ولی ازدواج کرده شدید هم افسردگی داره هی میگه نمیشه میت ...
چرا اینو بهش گفتی نباید شکست گذشته رو به روی کسی بیاری اونم درحالیکه عاشق دختره بوده من همچین چیزی بهش بگم ولم میکنه میره بی برو برگرد،بهش پیام بده بگو از روی عصبانیت همچین حرفی زدی چون حرفش بهت برخورده ولی دیدی بدم نمیگه اگه کوتاه اومد هیچی اگه نیومد دیگه محل نذار تا خودش بیاد سراغت
مطمعنی واسه خود ارومیه بود؟ فامیلیش چی بود؟ میدونی؟شاید سلماسی ماکویی جایی بوده مهاجرت کرده ارومیهدر ...
برا خودش شهر ارومیه بود تاپیک اولم در موردشه خیلیم دوسش داشتم اما دیکه نتونستم تحمل کنم کات کردم حس کردم با دوست دختر سابقش اشتی کرده حس ک ن علنی خودش گف و اینکه فک کنم خالد زاده بود فامیلش مال خود ارومیه بود
همش بهش میگم تو بیا من اوکی میکنم خانواده مو اما باز حرفای منفی میزنه اون افریطه خیلی ضربه بدی زده ...
ی مدت درباره خواستگاری اومدن باهاش حرف نزن بهش محبت کن اعتمادشو جلب کن که خودش وابسته و عاشق بشه خوش زبون باش زبون میتونه زندگی آدما رو ببخشه و بگیره اونقدر مهمه