2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 49 پست
شدیدا احساساتیم خودش از من بدتره نمیدونم چرا این حرفارو میزنه

میترسه بخاطر اون ضربه بدی بخوری یا یوقت بلایی سرخودت بیاری اگه مطمئنش کنی با نبودش چیزیت نمیشه خیالش راحت میشه ولی نگو هیچی برام مهم نیست و خیلی قویم اون وقت فکر میکنه دوسش نداری

عزیزم اونور تاپیک زده بودی قفل بود

من کرد ارومیه ام اگر سوالی داری بپرس

واسه خود ارومیه هستن یا شهرای مجاور؟

کردای ارومیه آدمای خیلی خوبین خیالت راحت 

سنی هاشونم با ما شیعه ها سازگاری دارن اونجوری نیستن که محرم عروسی بگیرن و‌‌...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسه بخاطر اون ضربه بدی بخوری یا یوقت بلایی سرخودت بیاری اگه مطمئنش کنی با نبودش چیزیت نمیشه خیالش ...

ن برعکیشه بابا این عشق ما  قبلا با یه خانمی بودن  ک همسایشونم بوده  ۶ ماه فقد کنم در ارتباط بودنو  عشقم میره خاستگاری دختره اما خانواده دختر شدید مخالفت نیکنن بهم نمیرسن  قضیه برا سه سال پیشه  دختره ام عروس شده رفته المان  الان میترسه دوباره از سمت من ضدزه بخوره و نشه خیییییلی نا امیده  منم ک امشب بد حرف زرمو قهر کردم 😔😢🤕

عزیزم اونور تاپیک زده بودی قفل بودمن کرد ارومیه ام اگر سوالی داری بپرسواسه خود ارومیه هستن یا شهرای ...

بل اون کات کردم خیلی وقته این جدیده😂😂😂😂 پسره خیلی دیونه و قاتی بود خیلیم بد دهن منم جدا شدم

عزیزم اونور تاپیک زده بودی قفل بودمن کرد ارومیه ام اگر سوالی داری بپرسواسه خود ارومیه هستن یا شهرای ...

ناراحت  نشی ولی سر مذهب خیلی بهم توهین میکرد سنی بود  

ن برعکیشه بابا این عشق ما قبلا با یه خانمی بودن ک همسایشونم بوده ۶ ماه فقد کنم در ارتباط بودنو ع ...

اگه از طرف تو مشکلی نیست و خانوادت احتمال اینکه مانع بشن نیست خب بهش بگو نگران نباشه،شانس ماست بمولا پارتنر منم عشق سابقش فوت شده فراموش نکرده پیش من زار زار براش گریه کرده😄چیکار کنم کنار اومدم دیگه

اگه از طرف تو مشکلی نیست و خانوادت احتمال اینکه مانع بشن نیست خب بهش بگو نگران نباشه،شانس ماست بمولا ...

چقد شزایطتت شبیه منه😂 ن مال این نمرده زندس ولی ازدواج کرده  شدید هم افسردگی داره  هی میگه نمیشه میترسم دلت بشکنه فلان بشه بعد میگه ن من همه تلاشمو میکنم  وقتی گف کاش دختر همسایمون بودی کفتم خاستگاری دختر همسایت رفتی ک ردت کرد ب روش اوردم😭 بعدم چتو پاکیدم قهر کردم   فردا بش پیام بدم یا صب کنم؟

ناراحت نشی ولی سر مذهب خیلی بهم توهین میکرد سنی بود

مطمعنی واسه خود ارومیه بود؟ فامیلیش چی بود؟ میدونی؟

شاید سلماسی ماکویی جایی بوده مهاجرت کرده ارومیه

در مورد این تاپیکت 

بهش بگو مردی که واقعا آدمو بخواد برای رسیدن به عشقش تمام تلاششو میکنه و صد خودشو میذاره

خوبه قهر کن

مطمعن شو واقعا میخوادت یا نه

اگه از طرف تو مشکلی نیست و خانوادت احتمال اینکه مانع بشن نیست خب بهش بگو نگران نباشه،شانس ماست بمولا ...

همش بهش میگم تو بیا من اوکی میکنم خانواده مو اما باز حرفای منفی میزنه   اون افریطه خیلی ضربه بدی زده بش بدبین شده

چقد شزایطتت شبیه منه😂 ن مال این نمرده زندس ولی ازدواج کرده شدید هم افسردگی داره هی میگه نمیشه میت ...

چرا اینو بهش گفتی نباید شکست گذشته رو به روی کسی بیاری اونم درحالیکه عاشق دختره بوده من همچین چیزی بهش بگم ولم میکنه میره بی برو برگرد،بهش پیام بده بگو از روی عصبانیت همچین حرفی زدی چون حرفش بهت برخورده ولی دیدی بدم نمیگه اگه کوتاه اومد هیچی اگه نیومد دیگه محل نذار تا خودش بیاد سراغت

مطمعنی واسه خود ارومیه بود؟ فامیلیش چی بود؟ میدونی؟شاید سلماسی ماکویی جایی بوده مهاجرت کرده ارومیهدر ...

برا خودش شهر ارومیه بود  تاپیک اولم در موردشه  خیلیم دوسش داشتم  اما دیکه نتونستم تحمل کنم کات کردم  حس کردم با دوست دختر سابقش اشتی کرده حس ک ن علنی خودش گف و اینکه فک کنم خالد زاده بود فامیلش مال خود ارومیه بود 

همش بهش میگم تو بیا من اوکی میکنم خانواده مو اما باز حرفای منفی میزنه اون افریطه خیلی ضربه بدی زده ...

ی مدت درباره خواستگاری اومدن باهاش حرف نزن بهش محبت کن اعتمادشو جلب کن که خودش وابسته و عاشق بشه خوش زبون باش زبون میتونه زندگی آدما رو ببخشه و بگیره اونقدر مهمه

خب چی میگفتم بهش دارم دق میکنم از ناراحتی 😔 گفتم تمومه همه چی

طبیعی رفتار میکردی و از رو فرصت بهش فکر میکردی ک ببینی آیا میخوای چیکار کنی ؟؟؟ اماده ای واسه جدایی یا نه ؟؟؟ تصمیمت چیه 

بعدش بدون هیچ گونه عصبانیت و خالی از هر گونه هیجانات تصمیم میگرفتی 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.