2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 49 پست
کار دنیا همینه دیگه یا میشه با نمیشه ۵۰ ۵۰ باز خوبه امیدی هست ولی بهش بگو تو تلاش خودت بکن

الان قهر کردم رو ام ندارم برم بهش پیام بدم رفتار زننده ای کردم الان پشیمونم 😔😢😭🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب اما من ناراحت شدم قهر کردم باید چی میگفتم؟؟

باید میگفتی ممنون از اینکه میگی تلاشم رو میکنم هراتفاقی بیفته از بودن باهات پشیمون نمیشم و این حرفا،به منم مو به مو همینا رو گفتن و گفتم کاملا طبیعیه همه چی تو زندگی پنجاه پنجاهه 

باید میگفتی ممنون از اینکه میگی تلاشم رو میکنم هراتفاقی بیفته از بودن باهات پشیمون نمیشم و این حرفا، ...

میکه دوستت دارم‌ همه تلاشمم میکنم میگه بخاطر اشنای خانواده ها نگرانم میترسم  بدقول بشم دلت بشکنه 😔😭

میکه دوستت دارم‌ همه تلاشمم میکنم میگه بخاطر اشنای خانواده ها نگرانم میترسم بدقول بشم دلت بشکنه 😔� ...

خب طرفم خانوادشن براش مهمن اصلا هم نباید یوقت خودتو با خواهرش و مادرش مقایسه کنی بگی اونا رو بیشتر دوست داری یا من،بگو نه نگران من نباش اگر هم نشه کنار میام دیگه،ولی یچیزی بهت بگم ازدواج یا کسی رو تو ذهنت تصور نکن که اگه یوقت نشد دیوونه بشی 

هنوز به آخرش نرسیدم گفتیم سعیمون رو میکنیم بشه اگر هم نشد خودمونو نمیکشیم،البته من میخوام خودمو خلاص ...

چنوقته باهمین من خیلی ناراحت شدم از حرفش  نمیدونم چرا 😔

چنوقته باهمین من خیلی ناراحت شدم از حرفش نمیدونم چرا 😔

۶ ماهه،اون ابراز علاقه کرد و بهمم گفت قولی نمیدم چون آدمی نیستم قولی بدم که بعدا ممکنه نتونم بهش عمل کنم میتونستم راحت قول بدم و بهش عمل نکنم ولی اونجور آدمی نیستم منم از حرفش خوشم نیومد بیشتر شناختمش دیدم آدم درستیه

۶ ماهه،اون ابراز علاقه کرد و بهمم گفت قولی نمیدم چون آدمی نیستم قولی بدم که بعدا ممکنه نتونم بهش عمل ...

دقیقا منم الان تو شرایط شمام  دوسش  دارم میخام بهش فرصت بدم اما خیلیم میترسم 

دقیقا منم الان تو شرایط شمام دوسش دارم میخام بهش فرصت بدم اما خیلیم میترسم

ببین تو بهتر از هرکسی شخصیت خودتو میشناسی،ببین اگه خیلی عاشق و وابستش بشی و بهش نرسی میتونی به زندگی قبلیت برگردی؟پشیمون میشی از اینکه باهاش بودی یا نه؟خودم دلیل دیگه ای برای زندگی ندارم هیچکسی رو هم ندارم دلخوشی ای ندارم میدونم اگه نباشه همون شب خودمو کشتم آیا تحمل داری مثل من بشی؟؟

ببین تو بهتر از هرکسی شخصیت خودتو میشناسی،ببین اگه خیلی عاشق و وابستش بشی و بهش نرسی میتونی به زندگی ...

منم خیلی شدید وابسته میشم بهم چنبار گفته بیا باهم بمونیم ولی وابسته نشو من گفتم وا مگه میشه وابسته نشم  امّشبمم میگه ۵۰ فیصد شاید نشد تگلیفش با خودش مشخص نیس  منم اساسی قهر کردم 😭 اشتی کنم بنظرت؟ ن منم عین توام طاقت ندارم بعد یسال ولم کنه بره 

اگه شخصیت قوی داری و احتمالش نیست زندگیت بخاطر اون خراب بشه باهاش بمون چیزی رو که از دست نمیدی

شدیدا احساساتیم خودش از من بدتره نمیدونم چرا این حرفارو میزنه

منم خیلی شدید وابسته میشم بهم چنبار گفته بیا باهم بمونیم ولی وابسته نشو من گفتم وا مگه میشه وابسته ن ...

اینکه گفته وابسته نشو بگو مگه دست خود آدمه،ببین حالا که میگه وابسته نشی بذار یکی دو روز تنها بمونه ببین طاقت میاره یا نه از بلاک درش بیار ببین تحمل داره نباشی یا بیقراری میکنه