اگه پارتنرتون بگه امکان اینکه بهم برسین ۵۰ فیصد چی میگین بش ؟ میمونید یا ادامه میدین؟ میگه من همه تلاشمو میکنم اما باز میگه ۵۰ فیصد شاید نشد کاش همسایه بودیم خانواده ها راحت تر اشنا میشدن کاش دختر همسایمون بودی منم بش گفتم اگه منو بخای ربطی ب اینکه کجا باشم نداره چرا بهونه میاری چتامونو دو طرفه پاکیدم قهر کردم حق داشتم قهرکنم؟
اره خب اما من ناراحت شدم قهر کردم باید چی میگفتم؟؟
باید میگفتی ممنون از اینکه میگی تلاشم رو میکنم هراتفاقی بیفته از بودن باهات پشیمون نمیشم و این حرفا،به منم مو به مو همینا رو گفتن و گفتم کاملا طبیعیه همه چی تو زندگی پنجاه پنجاهه
میکه دوستت دارم همه تلاشمم میکنم میگه بخاطر اشنای خانواده ها نگرانم میترسم بدقول بشم دلت بشکنه 😔� ...
خب طرفم خانوادشن براش مهمن اصلا هم نباید یوقت خودتو با خواهرش و مادرش مقایسه کنی بگی اونا رو بیشتر دوست داری یا من،بگو نه نگران من نباش اگر هم نشه کنار میام دیگه،ولی یچیزی بهت بگم ازدواج یا کسی رو تو ذهنت تصور نکن که اگه یوقت نشد دیوونه بشی
چنوقته باهمین من خیلی ناراحت شدم از حرفش نمیدونم چرا 😔
۶ ماهه،اون ابراز علاقه کرد و بهمم گفت قولی نمیدم چون آدمی نیستم قولی بدم که بعدا ممکنه نتونم بهش عمل کنم میتونستم راحت قول بدم و بهش عمل نکنم ولی اونجور آدمی نیستم منم از حرفش خوشم نیومد بیشتر شناختمش دیدم آدم درستیه
دقیقا منم الان تو شرایط شمام دوسش دارم میخام بهش فرصت بدم اما خیلیم میترسم
ببین تو بهتر از هرکسی شخصیت خودتو میشناسی،ببین اگه خیلی عاشق و وابستش بشی و بهش نرسی میتونی به زندگی قبلیت برگردی؟پشیمون میشی از اینکه باهاش بودی یا نه؟خودم دلیل دیگه ای برای زندگی ندارم هیچکسی رو هم ندارم دلخوشی ای ندارم میدونم اگه نباشه همون شب خودمو کشتم آیا تحمل داری مثل من بشی؟؟
منم خیلی شدید وابسته میشم بهم چنبار گفته بیا باهم بمونیم ولی وابسته نشو من گفتم وا مگه میشه وابسته ن ...
اینکه گفته وابسته نشو بگو مگه دست خود آدمه،ببین حالا که میگه وابسته نشی بذار یکی دو روز تنها بمونه ببین طاقت میاره یا نه از بلاک درش بیار ببین تحمل داره نباشی یا بیقراری میکنه