2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که فقط خودمم و شوشوم   واسه همین تاپ شرتک اینا میپوشم همیشه. ولی واسه اونایی که بچه دارن توصیه نمیکنم

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

مجردم هميشه تا شلوارك

حس خفگي بهم دست ميده

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

من متنوع میپوشم..هر چی رو مودش باشم..ولی اکثرا تیشرت با لگ.تابستوتا پیرهن و دامن کوتاه ترجیح میدم. زمستونام تا دوتا روهم نپوشم گرم نمیشم( تیشرت آستین بلند و بافت یا جلیقه روش) با شلوار کشی بلند

شلوار و شلوارك كه اصلا چون ساعت هاي زيادي سر كار هستم و اصولا شلوار زده شدم

معمولا پيراهن هاي روي زانو يا مدي مي پوشم 

آستينش هم بايد روي بازو بياد يا نهايتا تا آرنج چون وقتي كه خونه هستم با دستكش در حال بشور و بساب هستم نميتونم دستكش رو آستين رو تحمل كنم

معمولا پيراهن هاي ترك و با كيفيت بالا و رنگ هاي متنوع مي خرم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

من گشادترین لباس ممکن خفه میشم هر چی لباس کمتر بهتر ختی تو زمستون

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش