2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالتون    

عوضش ما برف نداريم☹️

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
سیاستشونه تو بگو عیب نداره ما میدیم بگو سردمه رو دربایستی داری مگه

چیکار کنم روم نمیشه.البته یبار که بم فشار اومد به مامانش گفتم هی این حرفو میزنید خب معلومه تغییر این بوده که من اومدم.گفت نه ما منظورمون تو نیستی.داداشمم میگه به تو چه خیلی ناراحتن پسرش یجا رو اجاره کنه برید.اما آخرش هر زمستون غرغرشون براهه.منکه باز لباس میپوشم جلو همه میگن این خیلی سرماییه.پدرشوهرم همیشه میگه پایین یه سماور که روشن باشه گرم میشه درحالیکه من صبح تا شب تنهام اصلا امکان نداره دیواراهم تا نصفه سنگه

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...
واقعابرف ندارین؟     مازیادبرف داریم اونم چون هوام سرده تایه ماه بعده عیدم ذوب نمیشن دی ...

اگه بياد تو سال يكي دوبار نيمساعت مياد تاظهرم اب ميشه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
واقعابرف ندارین؟     مازیادبرف داریم اونم چون هوام سرده تایه ماه بعده عیدم ذوب نمیشن دی ...

برف چیه دیگه؟  )انقد ندیدیم دیگه اسمشم فراموش کردیم ما ). خخخخ. کجایی که انقد برف میاد که جفت جفت چکمه میخری

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
چیکار کنم روم نمیشه.البته یبار که بم فشار اومد به مامانش گفتم هی این حرفو میزنید خب معلومه تغییر این ...

ببین من تو کتم نمیره این حجم رودربایستی برید یه جای دیگه راحتترید که 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چیکار کنم روم نمیشه.البته یبار که بم فشار اومد به مامانش گفتم هی این حرفو میزنید خب معلومه تغییر این ...

اهمیت نده عزیزم 

منم طبقه پایین مادر شوهرم .همیشه خونه رو گرم میکنم چون سرماییم شدید 

مادرشوهرم بااینکه پولدار هست اصلا خیلی به مصرف اب و برق و گاز خسیسه .یه حالت وسواسی 

از اول زمستون میگه شما تو خونه لختید و چرت و پرت میگه 

من گوش نمیدم .بزار ناراحت باشن بلکه بگن برید شما هم راحت بشی و جدا بشی 

سازش نکن وگرنه هر روز محدود ترت میکنن

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
من چند شب پیش خوشم اومد یکی خریدیم فیوزامونو اب کرد بردیم پس دادیم. ولی انقد خوشگل بود و گرم میکرد

من از این بخاری برقی قرمز کوچولوها دارم...اسمش آراسته ست...ارزونم خریدم

۳ تا میله داره...یکیشو روشن میکنم قشنگ اتاقمو گرم میکنه...فکر کنم ۳ تا میله برای خونه کافی باشه