2777
2789
خب عشقم کمتر پز بده دیگه     مااینجا یخ میزنیم شمااونجاحالتون خوبه همدردیم خوب چیزیه &nbs ...

من اتفاقا حسرت ميخورم هواي سرد تميز 

اذر ما تهران قبرستون از الودگي

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من از این بخاری برقی قرمز کوچولوها دارم...اسمش آراسته ست...ارزونم خریدم ۳ تا میله داره...یکیشو روشن ...

به برقتون فشار نمیاره؟ ما دود از پریزمون بلند شد و کنترل اصلی پرید برق کش اوردیم تا درستشون کرد. یارو میگفت چون خونه بزرگه برق دیگه انقدرا بهتون جواب نمیده که اینم روشن کنین دیگه نمیدونم راست گفت یا الکی یه چیزی پروند 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
یه شلوارک کوتاهه

ما شلوار داريم

شلوارك داريم

شورت داريم

ولي شورتك ديگه نداريم 😂

خود شورت يعني كوتاه 😁 اون كاف هم كه ميذاري اخرش يعني كوتاه تر؟   😂😂

ببخشيد وسط تاپيك من كلاس دستور زبان فارسي گذاشتم 😁

الان میگه؟!!! من تو زمستون از هیچکس تمکین نمیکنم     ما خونمون قدیمی و بزرگه با هیچ وسی ...

نه تا حالا چند بار بهم گفته

تازگی نه

کلا در مورد لباس پوشیدن ام تو خونه زیاد نظر میده

نه تا حالا چند بار بهم گفته تازگی نه کلا در مورد لباس پوشیدن ام تو خونه زیاد نظر میده

بنظرم انتظار زيادي ازت نداره

ايرادي نداره كه بعضي وقتا بخلطر دل اون تاپ بپوشي

يعني واقعا هيچي تاپ نداري؟ 😲

بنظرم انتظار زيادي ازت نداره ايرادي نداره كه بعضي وقتا بخلطر دل اون تاپ بپوشي يعني واقعا هيچي تاپ ...

نه ندارم 

تک پوش دارم که آستین داره

نمی دونم چرا روم نميشه تاپ بپوشم

خونه بابام هم به خاطر داداش هام هیچ وقت نپوشیدم

به برقتون فشار نمیاره؟ ما دود از پریزمون بلند شد و کنترل اصلی پرید برق کش اوردیم تا درستشون کرد. یار ...

الکی گفته...احتمالا سیم کشیش مشکل داشته یا دستگاهتون برق فشار قوی نیاز داشته....البته شنیدم دستگاههای مارک انرژی خیلی قوی هستن ۳ فازن. برق کارگاهی باید باشه حتنا...رو برق خونه کابلو آب میکنه

شوهرم میگه سوتین هم نبند اصلا وقتهایی که خونه باشه نمی زاره ببندم تا حالا چند بار بحث مون شده با ه ...

كاش شوهر من ازين نظرا بده 😐

بعضي وقتا ميگم تو چرا نميگي اونجور بپوش من دوس دارم فلان رنگو بزن به موهات من خوشم مياد

گفت تو خودت خوب ميپوشي ماهي يكبارم رنگ ميكني فرصت نميدي من بگم رنگ كن   

مبارکه این خیلی عالیه که همسرت به لباس پوشیدنت دقت می کنه و براش مهمه چی بپوشی این یک امتیاز بزرگه 

خیلی از خانم ها میگن همسرم اصلا متوجه نمیشه من چی می پوشم 

یا هیچ وقت بهم نمیگه این که پوشیدی خوبه یا بده 

همسرت مگه چند ساعت خونه است ؟؟ برو ازین تاپهایی که بافت ظریف دارن بخر در رنگ ها و مدلهای مختلف دو بنده، حلقه ای ، یقه گرد، یقه 7، یقه دلبری ساعت هایی که همسرت خونه است بپوش وقتی هم نیست هرچی دوست داری بپوش 

این ساده ترین کاریه که یه مرد از همسرش میخواد حتما این کار رو بکن کلی تو روابطمون تاثیر میذاره موفق باشی

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
نه ندارم  تک پوش دارم که آستین داره نمی دونم چرا روم نميشه تاپ بپوشم خونه بابام هم به خاطر د ...

ديگه شوهرت كه همه جوره تو رو ديده

معني نداره ادم با شوهر رودربايستي داشته باشه

بخر بپوش دلش شاد شه 😁

نه تا حالا چند بار بهم گفته تازگی نه کلا در مورد لباس پوشیدن ام تو خونه زیاد نظر میده

خب حالا که خونه خودت هستی تیپت رو عوض کن به دل شوورت راه برو اشکال نداره...تو هر فصلی متناسب با اون فصل شیک و س.ک.سی بپوش