2777
2789
تو این سرما معمولا سویی شرت رو لباسامه چون از ترس خامواده شوهر زیاد نمیشه بخاری روشن کرد

باهم زندگی میکنید؟؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهم زندگی میکنید؟؟

اونا طبقه بالان کلا هم با سرما مشکلی ندارن.شب تا صبح که بخاری روشن میکنم یا عصرا که سردم میشد روشن میکردم تا یکیشون میومد پایین میگف وای گرمه وای خفه شدم منم تا صداشون میاد خاموش میکنم! گازم دو واحدی نیس خیلی هزینش زیاد میاد اونا سه تا بخاری دارن ما یکی.سال اول عروسیمون هی میگفتن معلوم نیس چرا اینقد پول گاز زباد شد.هرسال خیلی کمتر میومد امسال نمیدونیم چی شده

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...
سلام صب بخیر واای خوشبحالتون...من همیشه چنتالباس میپوشم و همیشه هم مریضم سرمامیخورم    

هر جور خودتو عادت بدي همونه 

البته بسته به شهرم داره تهران كه سرد نيست 

اما هميشه پاپوش بپوش پا كه گرم باشه سردت نميشه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
راستش شوهرم میگه تاپ بپوش ولی چون مت همیشه لباس آستین دار پوشیدم عادت ندارم سختمه

الان میگه؟!!!

من تو زمستون از هیچکس تمکین نمیکنم   

ما خونمون قدیمی و بزرگه با هیچ وسیله ای گرم نمیشه از بس درز و دورز داره...مجبوریم بخشیش رو با لباس جبران کنیم

اونا طبقه بالان کلا هم با سرما مشکلی ندارن.شب تا صبح که بخاری روشن میکنم یا عصرا که سردم میشد روشن م ...

سیاستشونه تو بگو عیب نداره ما میدیم بگو سردمه رو دربایستی داری مگه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب حالا یه دفعه میگه تاپ بپوش؟ بگو باشه واسه تابستون

چند ماه پیش بهم گفت 

دوباره تو اون هفته هم بهم گفت نمی دونم چرا میگه

آخه الان هم هوا سرد شده 

تاپ مال تابستونه

منم اکثر لباس هام آستین دار هست

باید برم تاپ بگیرم

هر جور خودتو عادت بدي همونه  البته بسته به شهرم داره تهران كه سرد نيست  اما هميشه پاپوش ...

نه من تهران نیستم.

من تبریزم خداشاهده همه سرده همیشه درحال سرماخوردنیم دیگه خسته شدیم والا

نه من تهران نیستم. من تبریزم خداشاهده همه سرده همیشه درحال سرماخوردنیم دیگه خسته شدیم والا

خدايي تبريز سرده تهران فقط ي ذره خنك ميشه 😃😃

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
چند ماه پیش بهم گفت  دوباره تو اون هفته هم بهم گفت نمی دونم چرا میگه آخه الان هم هوا سرد شده& ...

حتما بخر و بپوش شوهر منم تنوع لبای خونگی رو خیلی دوس داره .

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...