2777
2789
عنوان

چطوری یه شوهر مومن پیدا کنم🥰

659 بازدید | 42 پست

بچها من اصلا ملاکم پول و قیافه اینا نیست فقط میخوام مذهبی باشه و خوش اخلاق رو مال حروم و مشروب اینا خیلی حساسم یعنی اگه ترلیاردر باشه اما مشروب بخوره کنسله ادمی باشه که وقتی نگاش میکنم بدونم اون کسیه که میخوام پدر بچم باشه یه مذهبی واقعی میخواما نه اینا که هر روز تو مسجدن اما تو خونه زنشونو ادم حساب نمیکنن 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

برو دم مسجد 

ماناناشونو تو مسجد پیدا کن بهشون سلام کن 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه کاری از دست ما برمیاد چرا به ما میگی

کارو نداری رد شو بزا باد بیاد

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یک دستوری برای ازدواج هست از یک حاج آقا قم گرفتم 

اما نمی‌دونم میتونم به بقیه بدم یا نه 

البته دستوری قرآنی هست 

چند شبه که دارم خواب خواستگار میبینم 😂😂حالا منتظرم تا ببینم کی تعبیر میشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

از خدا و ائمه و شهدا بخواه، ان شاءالله که نصیبت میشه.

اگر مورد خاصی پیش اومد، تحقیق  زیاد بکنید و قبل از عقد زیاد رفت و آمد و گفت وگو کنید

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بیا بریم حوزه من هدفم اینه😂🤌

حوزه مختلط نداریم😂💔

سلام علیکم خواهر میشه خواهرم نباشی میخوام نفسم باشی 🤧😅

خر شدم بیا بریم سر خونه زندگیمون😂