2777
2789
چطور پشیمون نیستید آفرین ❤️ من میترسم پشیمون بشم

ببین بستگی به خودت داره من کلا تو زندگیم پشیمون نمیشم 

انتخاب هایی که داشتم به نظرم در اون زمان درست ترین بوده

حالا اگه خودتو میشناسی میدونی ممکنه پشیمون بشی خب بگیر 

من جشن دوس ندارم کلامتنفرم ازعروسی ولی خب خرج گرونه نمی صرفه هم

منم دوست ندارم 

ولی میدونی خودم میخواستم عقدم جشن باشه ولی جشن نگرفتن برام 

📍اصفهان_شمال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از عروسی به این شکل متداول بدم میاد ، پارسال دوستم یه جشن تو خونه گرفت عالی بود خیلی خوش گذشت پذیرایی محشر بود مهمونا کم بود و هفتاد درصد دوست و رفیق و همکار بودن ، جو خیلی خیلی خوب بود ، چند ساعت خوش گذشت واقعا

عکس فیلم لباس عروس همه چی هم بود اما فیس و ادای فک و فامیل و استرس و غیره نبود ، شینیون رو رفته بود ارایشگاه ، ارایش رو خودش انجام داده بود ماه شده بود

واقعا بعد مدتها به من چسبید همه چی

من عروسی نگرفتم. پولشم جای خوبی خرج شد ولی تا الان که سه چهار سال میگذره همچنان دلم میخواد لباس عروس بپوشم عکس و فیلم داشته باشم. ولی مجلس عروسی نه خوشم نمیاد چون هم با عمه و عموها قطع رابطه ایم هم سمت مادری خیلی کم جمعیتیم. اونورم همسرم با خانواده پدری و نصف خانواده مادری قطع رابطن. کسی نبود بیاد عروسی😂😂😂

اره فامیلای دورمونم هستن ک نیان بهتره ولی نمیشه فقط فیلم برداری میکنن و ابروریزی

نمی‌دونم. کاری رو بکن که بعدا حس بدی به اولین روزای زندگیت نداشته باشی

بشین قشنگ بسنج ببین نکات مثبت و منفی جشن گرفتن و نگرفتن چقدره برات. ترازوی دلت به کدوم طرف سنگینتره و تمایلش بیشتره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

چرا

اینکه داری با کسی زندگیتو شروع میکنی که ازش خجالت میکشی و دوسش نداری

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…