2777
2789
با بیشتر فامیلای نزدیکمون قهریم عمو ها کلا قهریم عمه هاهم همینطور دایی و خاله هم حروم گوشتن شغالا با ...

😐  اگه عروسی بگیری همه مهمونا فامیل شوهرت میشن🤔

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم کم نزاشتیم جشنی هم نگرفتن برام ن عقد ن بله برون منتها چون من بزور باهاش ازدواج کردم پسره قیافه ...

شوکه شدم!

اصلا نمیدونم چی بگم

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من اره چون فامیل پدرم که اصلا در ارتباط نیستیم یدونه خاله دارم کلا با دوتا دایی که یه دایی هم فوت کرده و اینکه فامیل هامون شهرستانن مثلا8 تا دختر دایی دارم ولی فقط 3 تاشون که کرجن میان همسرم قبول نمیکنه وگرنه اصلا عروسی نمیگرفتم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چرا پشیمون نشدین میترسم پشیمون بشم

من خودم خوشم نمیومد هیچ وقت عروسی گرفتن از نظرم جالب نبود.

اگه شرایطش هست بگیر.

یکی می بینی عروسی گرفتن براش مهمه اما به خاطر شرایط مجبور میشه نگیره اون پشیمون میشه ولی خب شرایطش نیست دیگه اما من بدم میومد از اول.😖😖

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من، هیچوقت دوست نداشتم و معتقدم حروم کردن پوله و میریزی تو شکم مهمونا اخرش هزارتا حرف پشتتهصدرصد ماه ...

من با ماه عسل تجملاتی هم مخالفم میگم پول هدردادنه

لایک ممنوع🙏