2777
2789

اره مادرشوهر من🤣

ولی من گرفتم، چون واسشون کم نذاشتیم👌🏻

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مادرشوهر من🤣ولی من گرفتم، چون واسشون کم نذاشتیم👌🏻

ماهم کم نزاشتیم 

جشنی هم نگرفتن برام ن عقد ن بله برون 

منتها چون من بزور باهاش ازدواج کردم 

پسره قیافه و هیکلش بدع 

پیش رفیقام ضایع میشم 

📍اصفهان_شمال

قبلا دوست داشتم ولی تازگیا نه

دلم می خواد با همون پول برم ترکیه یه کلیپ عروسی خیلی قشنگ بگیرم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من از عروسی خوشم نمیاد چون کلی پول خرج میشه آخرش بچه های فامیل گند میزنن تو فیلم از ی طرف هر چه قدر عروسی خوبی بگیری باز فامیل پشت سرت حرف میزنن میوه کم دادن فلان و...

ترجیح میدم لباس عروس فقط برای عکاسی بپوشم و مراسم نگیرم

جشن عروسی و چندساعت پول تالار و کلی مهمون نه. ولی ولیمه به یه عده فامیلای نزدیک خوبه

با بیشتر فامیلای نزدیکمون قهریم 

عمو ها کلا قهریم عمه هاهم همینطور 

دایی و خاله هم حروم گوشتن شغالا باهامون خوبن ولی بدن 

📍اصفهان_شمال

خب خرجشون ک یکی میشه؟ن؟

اره تقریبا یکیه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️