2777
2789
عنوان

من روانیم🥲

198 بازدید | 19 پست

دیروز اصلا حالم خوب نبو بخاطر پریود و..

بعد من نیاز دارم خودمو خالی کنم و چی بهتر از داداشم  دلم میخواست باهم دعوا کنیم ولی اون لال بود دیگه میدونه باید خفه بشه من اگه حرف نزنه دیوونه میشم یهو ليوان پرتاب کردم زدم تو کله اش بازم خای نشدم دست خودمم نبود اون لحظه کلی مشکل تو زندگیمه که هیچکس درک نمی کنه هیچ دوستی ندارم همه یه روزی بخاطر رفتارم ولم میکنن میرن عشقم منو بازی داد هیچ کسو ندارم افسردم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

طفلکی داداشت🫠🥺

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طفلکی داداشت🫠🥺

دست خودم نبود باید دعوا میکرد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چرا به روانپزشک مراجعه نمیکنی خودتو درمان کنی

تو فکرشم

باشه حالا یکی رو بکشی آروم میشی 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خودتو کنترل کن 😐

دست خودم نیس انگار اون لحظه خودم نیستم

دست خودم نیس انگار اون لحظه خودم نیستم

بهرحال همه برادرت نیستن ک سکوت کنن شخص دیگ باشه ی رفتاری باهات میکنه تا ابد یادت نره 

رو خودت کار کن کلاااا ب مشکل میخوری اگ بخوای اینطور پیش بری عزیزم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بهرحال همه برادرت نیستن ک سکوت کنن شخص دیگ باشه ی رفتاری باهات میکنه تا ابد یادت نره رو خودت کار کن ...

تازگی اینجوری شدم

اینجوری که بخوای همیشه اعصبانیتتو سر داداشت خالی کنی آخرش ضربه مغزی میشه میمیره خدای نکرده چند سالشه 

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

این دوران پریودی و pms و الکی گندش نکنین یعنی چی روانیم خودتو جمع کن تراپی برو نمیتونی یه بسته مداد رنگی بخر برو یوتیوب آموزش نقاشی ببین ذهنت تخلیه کن

منم با بچه کوچسک پزیود میشم 

همزمان درس میخونم 

غذا میپزم مهمان داری میکنم حتی چند وقت دیگه سرکار میرم دوران سختی هست ولی نزار بهت غلبه کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....