rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7117 عنوان بچه ها از چه چیز هایی ایدز و زگیل شرم گاه میگیریم 189 بازدید | 15 پست ؟؟؟😂😂سوال شده برام. یکی میگفت با خود ار ض ا ییی من گفتم نمیدونم با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ 1403/08/20 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5191 رابطه جن*سی 'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28205 رابطه جنسی با کسی که اونم از یه نفر دیگه گرفته.اینا دوتا ویروسن که پخش میشن 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 با خودادضایی منتقل نمیشه اولین و مهم ترین راه انتقال رابطه جنسی هست
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7117 رابطه ی جنسی مرسی با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
هکرقلبمم عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7710 رابطه جنسی فعال یارابطه باکسی فعال جنسی بوده یعنی ارتباط باشخص های زیادیاز طریق لیزر استخر سرویس های عمومی شنیدم ولی میگن امکانش کمه درحال تحقیقن مطمئن شن شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
یاس۷۷۷ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 10368 رابطه جنسی لباس پرو میکنین مراقب باشین ممکنه کسی داشته باشه پروکرده بعد شماهم پرو کنین کلا بعضیا مریضن خودشون که میگیرن بع بقیع هم انتقال میدن
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7117 با خودادضایی منتقل نمیشه اولین و مهم ترین راه انتقال رابطه جنسی هست راستشو بخوای یه کی از تو نی نی سایت بهم گفته بود میگفت که وقتی خود ار ض ایی کنی خودت ایدز میگیری بخاطر خود ارض ایی گفتم نمیدونم والا با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7117 توروخدا مسخره نکنید من اطلاعتم ازین چیزا کمه چون واسه همین پرسیدم😂 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 راستشو بخوای یه کی از تو نی نی سایت بهم گفته بود میگفت که وقتی خود ار ض ایی کنی خودت ایدز میگیری بخا ... نه عزیزمویروس ایدز باید از یه نفر دیگه منتقل بشه
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7117 خانم ها اسی مرد هس . برو سرچ کن میفهمی . بقران زنم😂یعنی دخترم 18 سالمه با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡