2777
2789
عنوان

بدنسازی

130 بازدید | 12 پست

ورزش خوبیه ولی سخته مخصوصا اینکه هم محصل باشی و درس بخونی اونم رشته نظری که انسانی باشه ، بعدشم بری باشگاه و بیای بخونی 🦥🚶🏻

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

عاشق بدنسازی ام

منم بهش علاقه دارم ولی فشار زیادی میاره به مغزم و جسمم بعد مدرسه میرم چون بعد باید بیام بخونم:)

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریاضی‌ام.باشگاه پارکور میرم. همین الان از باشگاه اومدم خونه دارم میمیرم.از شانس که فردا امتحان دارم استاد اومد باهامون بدنسازی کار کرد پاره شدیم😑

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بدنسازی من دوس ندارم قبلا میرفتم الان تی آر ایکس میرم خیلی سنگینه ولی عالیه خیلی فرم میرم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

وضعیت منم همینه 

باشگاه،زبان خوندن،ساز و... 

وقت نمیمونه

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

لاغر میکنه ؟بدنسازی بهتره یا ورزش ایروبیک تی آر ایکس

بدن سازی بدون تغذیه مناسب بدتر لاغر میکنه ، بخوای بدنت خوب فورم بگیره باید در کنارش تغذیه هم مناسب باشه ، من خودم بدن سازی رو ترجیح میدم

بدن سازی بدون تغذیه مناسب بدتر لاغر میکنه ، بخوای بدنت خوب فورم بگیره باید در کنارش تغذیه هم مناسب ب ...

من میخوام لاغر شم اضافه وزن دارم میگم برم بدنسازی نزنه چربی هام سفت بشن