2777
2789
عنوان

بدنسازی

130 بازدید | 12 پست

ورزش خوبیه ولی سخته مخصوصا اینکه هم محصل باشی و درس بخونی اونم رشته نظری که انسانی باشه ، بعدشم بری باشگاه و بیای بخونی 🦥🚶🏻

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

عاشق بدنسازی ام

منم بهش علاقه دارم ولی فشار زیادی میاره به مغزم و جسمم بعد مدرسه میرم چون بعد باید بیام بخونم:)

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریاضی‌ام.باشگاه پارکور میرم. همین الان از باشگاه اومدم خونه دارم میمیرم.از شانس که فردا امتحان دارم استاد اومد باهامون بدنسازی کار کرد پاره شدیم😑

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بدنسازی من دوس ندارم قبلا میرفتم الان تی آر ایکس میرم خیلی سنگینه ولی عالیه خیلی فرم میرم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

وضعیت منم همینه 

باشگاه،زبان خوندن،ساز و... 

وقت نمیمونه

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

لاغر میکنه ؟بدنسازی بهتره یا ورزش ایروبیک تی آر ایکس

بدن سازی بدون تغذیه مناسب بدتر لاغر میکنه ، بخوای بدنت خوب فورم بگیره باید در کنارش تغذیه هم مناسب باشه ، من خودم بدن سازی رو ترجیح میدم

بدن سازی بدون تغذیه مناسب بدتر لاغر میکنه ، بخوای بدنت خوب فورم بگیره باید در کنارش تغذیه هم مناسب ب ...

من میخوام لاغر شم اضافه وزن دارم میگم برم بدنسازی نزنه چربی هام سفت بشن