2777
2789
عنوان

میگن تو دانشگاه رفاقت نکن

170 بازدید | 15 پست

تجربه ی خودمه

واقعا اگر عقل الان م رو داشتم با کسی صمیمی نمی‌شدم 

بعد یه مدت میبینی اون شخص اونی که فکر میکردی نیست جدا میشی بعد همه به یه چشم دیگه نگات میکنن 

که انگار با همه درگیری 

همش چشت تو چششه

با اجازه ی اسی میشه تاپیک اخرم بیایید خیلی نگرانم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور ک معلومه کلا تو هیج مقطع از زندگی نباید با کسی صمیمی شد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

واقعا همینه خیلی تلخه ها ولی واقعیته

سخته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من صمیمیی ترین رفیقام رفقای دوران دانشگاهمن که هنوز بعد از سالها با همیم

ببین همیشه استثنا هست ، چیزی که ما اکثرا تو جامعه میبینیم و ملموس هستش اینه که واقعا رفیق واقعی وجود نداره و نباید خیلی زود هر کسی رو وارد حریم زندگی کرد 

یعنی توصیت اینه اگه رفتیم دانشگاه با کسی صمیمی نشیم؟

راستش اگه خواهر دانشجو داشتم حتما بهش توصیه میکردم با کسی زود صمیمی نشه ، یکم تنها باشه خیلی بهتر از اینه که زود دوست پیدا کنه ولی مدام ازشون جدا بشه و ...

بعد شناخت و زمانی مثل یکی دو ماه هیچ عیبی نداره ولی واقعا میگم از دوستای دانشگاه رفیقی که فکرش رو می‌کنی در نمیاد 

همه دنبال رقابت و ... ن 

همه دنبال پیشرفت خودشون 

هیچکی رفیق نیست همه رقیب ن