2777
2789
عنوان

تنها خیلی تنها

2483 بازدید | 52 پست

خیلی تنهام خیلی تو دلم کلی غصه دارم که دیگه تحملش برام سخته تحمل حمل این همه درد ندارم. نه دوستی دارم نه کسی از روز اول پدر شوهرم همه ی آرزو های دخترونه رو ازم گرفت. هیچ برام نزاشت تمام آرزو هام با خاک یکسان کرد از آنجا دلم غصه داره هر جا میرم خونه هر تازه عروسی میرم دلم میترکه هرچی آرزو داشتم مانده تو دلم نمیدونم چیکار کنم هیچ کسی هم ندارم باهاش درد دل کنم تا اروم بشم سه ساله ثانیه ثانیه اش درد کشیدم 

یه آرامش میخوام دلم میخواد یه تصادف بکنم کلا یادم بره چی گذشته این 5سال خیلی درد کشیدم میشه برام از خدا آرامش طلب کنید 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به ما بگو 

سبک میشی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
هرکی بگه خوشبختم وفکری ندارم دروغ گفته همه یجورایی دارن

نمیگم همه خوشبخت اند ولی دیگه روانشناس برام آه کشید 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

پدرشوهرت بايد چكار ميكرد دقيقا؟!!!!!! شوهرت چي از اون گله اي نداري؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نمیگم همه خوشبخت اند ولی دیگه روانشناس برام آه کشید 

چی بگم اخه.... الهی دلت اروم بگیره.. چقد دلت گرفته 😢😢😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی