2777
2789
عنوان

تنها خیلی تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 52 پست
ميدونستم ميخواي اينا را بگي!!!! از شوهرت بايد توقع ميداشتي و اگر نداشت قبول نميكردي وقتي برات اينقدر ...

شوهرم طرف آون عوضی گرفت نابودم کرد برام اینقدر مهم نبود ولی خیلی نقره داغم کرد 

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شماها از پدر شوهر توقع دارین ؟ خوبه والا . از لحاظ شرع و قانون پدر شوهر هیچ وظیفه ای نداره .واقعا با این فکر ازدواج کردن غلطه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
چرا شماها از پدر شوهر توقع دارین ؟ خوبه والا . از لحاظ شرع و قانون پدر شوهر هیچ وظیفه ای نداره .واقع ...

واوقتی شوهرنداره خب وظیفه پدرشوهره دیگه ازهمسایه هابره بگیره،،،،،،درضمن شمااحیاناخواهرشوری مادرشوهری نيستین  

واوقتی شوهرنداره خب وظیفه پدرشوهره دیگه ازهمسایه هابره بگیره،،،،،،درضمن شمااحیاناخواهرشوری مادرشوهری ...

نه عزیزم ولی شوهر خودم حتی پول پاگشا منو خودش داد نداشتیم ولی همه‌چیز رو ساده بر گذار کردیم ولی برای همه ساده بودن ارزش قابل بودم چون اول دستم جلو کسی دراز نشد دوما شوهرم مثل مرد و با محبت همون کم رو خودش انجام داد . کسی که توقع زیاد داره باید با یکی که جیبش پره توقع کنه نه از خانوادش 

استارت از هیچ کس توقع نداشته باش تا دلت شاد باشه

ببخشید ها ولی شما خودتو بیمار میکنی چون یکی دیگه وظیفه ای که تو ذهن شماست رو درست انجام نداده

از خدا بخواه برات بهترین ها رو فراهم کنه بنده خدا نده بهترهذچون منته همش

استارت عزیز دلتو صاف کن ببخش اگر فکر میکنی کوتاهی کرده آرامشش به خودت میرسه با خدا معامله کن بگو من فراموش میکنم و محبت شما برکت بده به من اگر نتیجه نگرفتی منو نفرین کن و اگر آرامش گرفتی دعام کن

عزیزم یه لحظه احساس کردم خودم این متن رو نوشتم چقدر غصه ی دلامون مثل همه از تعجب جا خوردم یه لحظه کلمه به کلمه اش تکونم داد انگار زندگی منو داشتی توصیف میکردی

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃