2777
2789
عنوان

تنها خیلی تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 52 پست
پدر شوهرم برام هیچی خرید نکرد گفت نمیخوام بخرم برام یه عروسی گرفت که من فقط گریه کردم تو عروسی بیشتر ...

واسه من عرویب نگرفت عروسی هم که خودم خواستم بگیرم شوهرمو پرکرد واسم جشن نگیره آرزوی لباس عروس تودلم موند دیگه فقط آرزوی کفن رو دارم همیشه تودلم که عکس خودمو شوهرمو با لباس عروس تواتاق داشته باشم

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
شوهرم طرف آون عوضی گرفت نابودم کرد برام اینقدر مهم نبود ولی خیلی نقره داغم کرد 

گلم ببخشید اشتباه شما اینه که انتطار داری ...انتطار داشتن خودش باعث اعصاب بهم ریختن میشه پدر شوهرتون وظیفه ای نداشته  ....منم اول زندگیم خیلی سخت بود و پدر شوهرم پشت شوهرم نبود در صورتیکه ما از اول حرفامونو زدیم و قول دادن به پسرشون خونه بدن بعدا زد زیرش خونه ک نداد هیچ هزارتومنم کادو نداد...اوایل ناراحت شدم شوهرمم گفت من شوهرتم من وظیفه ام از من بخواه به اندازه توانم....من از دروغشون ناراحت شدم که قول دادن سر ازدواج ...بهترین چیزی ک آرومن کرد این بود که کلا ا کسی توقع ندارم و گفتم من اصلا از پدر شوهرم چرا باید توقع داشته باشم بهتر ک کاری برام نکردن منتش روم باشه...الانم جفتمون زندگیمونو با پستی و بلندی ساختیم و افتخارمون اینه رو پا خودمون وایسادیم....ول کن انتظار از هیچ کس نداشته باش حتی پد خودت اینجور میتونی راحت زندگیتو کنی.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی برای عروس میارن از عیدی. شب چله ای. خرید عروس. جهیزیه همه و همه هیچی برام نخرید مثل زن بیوه من ...

من بدون آرایش وبالباس مشکی اومدم شوهرمم تا ۴شب اصلا پیشم نخوابید بعدش هم تا ده روز شروع کرد به کتک زدنم حتی همون لباس خواب سفیدمو تو تنم پاره کرد 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
گلم ببخشید اشتباه شما اینه که انتطار داری ...انتطار داشتن خودش باعث اعصاب بهم ریختن میشه پدر شوهرتون ...

منم موافقم. 

اگه انتظار نداشته باشی کمتر غصه میخوری.

منم خیلی غصه میخوردم قبلا. ولی چند ماهه که نماز میخونم. خدارو صد هزار مرتبه شکر آرومتر شدم. دیگه ازکسی انتظار ندارم. دیدم عوض شده‌. مثبت نگاه میکنم. خداروشکر 💖

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉
منم موافقم.  اگه انتظار نداشته باشی کمتر غصه میخوری. منم خیلی غصه میخوردم قبلا. ولی چند ماهه ...

اره واقعا مهم آرامش خود آدم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج