2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چیکار کنیم برای زیبایی؟

نمیدونم.

برای لمینت حتما باید دندون تراش بخوره.

یعنی عملا اگر روزی پشیمون شدی تا ابد باید لمینت داشته باشی چون دیگه دندونای خودت تراش خورده بدرد نمیخوره.

جوونی که دندوناش سالمه و فقط بخاطر یکم روشن شدن میره دندوناشو میتراشه طبیعتا عقل نداره.

همیشه هم یک محافظ دندون تا ابد توی دهنشون دارن. مدل مختلف هست.

برای بعضیا روی دندونه و برای بعضیا پشت دندون بالای لثه قرار میگیره یعنی توی دید نیست.

بعد باید موقع غذا خوردن درش بیاری دوباره تمیزش کنی بزاریش توی دهنت.

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

آخه دندونام مادر زادی رنگشون زرد و خیلی ناراحتم از این موضوع حتی دوس ندارم بخندم تو جمع

پودر سفید کننده دندان هفته ای یک بار استفاده کن اما اگر اثر نکرد همینطوری بپذیرش

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

نه من چون اذیتم می خوام انجام بدم اعتماد بنفسم رو آورده پایین در حدیه که دکتر میرم میگه سیگاری هستی؟؟ یعنی مجبورم وگرنه هم هزینه اش زیاد هم دندون رو داغون میکنن

کامپوزیت هم میگن بدتر از لمینته درسته؟

فرقشو نمیدونم. فکر کنم این چیزی که گفتم ممکنه واسه کامپوزیت باشه. اما به هر حال روش انجام هردوشون مثل همه، فقط جنسشون انگار فرق داره

نه من چون اذیتم می خوام انجام بدم اعتماد بنفسم رو آورده پایین در حدیه که دکتر میرم میگه سیگاری هستی؟ ...

به دکتر چه ربطی داره سیگاری هستی یا نیستی؟

خب مافیا هستن.

منم دکتر پوست باشم میام بهت میگم چقدر پوستت بده که ازم دارو بخری