2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 79 پست
خب ببین کار هر چقدر سنگین تر و با مسئولیت بیشتر باشه ، حقوق و مزایاشم زیاده ، معلمی هم واقعا سخته و ...

کل فک فامیلای ما معلمن کجاش فشار و سختی داره

فقط اون دو ستا بنده خدایی که از نهضت رفتن خدایی سختی کشین تا رسمی شدن ولی بقیشون نه

همون ها هم الان از نظر مالی سه چهارتا خونه و باغ و ماشین و ... دارن

جدی؟چرا همتون خسته این؟واقها این حسو دارین؟سخته؟

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نمیدونم پرسیدم

یک چیز در مورد اسیری 

من یادمه پدربزرگم فوت شد بعد شهر دیگه بود 

مادرم رفت برای نراسم‌پدرش چند روز مرخصی گرفت 

اولیا روز دوم زنگ زدم چرا ول کرده رفته با اینکه میدونستن پدرش فوت شده 

یا همکار مامانم چشمش خونریزی کرد دیدش مختل شد سر یک هفته مدیر عوضش،کرد با اینکه بهترین معلم‌مدرسه بود 

یعنی حتی حق نداری اتفاقی برات بیفته 

فعلا امضا ندارم
یعنی چی یعنی تو خونه هم باید کار کنن من متوجه نمیشم میری مدرسه درس میدی درس پس میگیری بر میگردی اینط ...

وای نه اصلا اینطور نیست بعضی وقتها حجم کارهات رو میاری خونه

برگه تصیح کردن،سوال طرح کردن،پر کردن دفتر ثبت حضور و غیاب مطالعه کردن فیلم آموزشی دیدن اگر معلم ابتدایی هم باشی کاردستی درست کردن جزء روتین کارهاته

.

میشه مگه تعهد نمیدین ؟ چن ساله تعهد میدین ؟

نه چه تعهدی...شما فقط بیای بیرون دیگه خدمات بازنشستگیتو نمی‌گیری همین...جریمه هم اگه باشه که نیست...چون من پرسیدم گفت نیست...ولی اگه هم باشه اونقدری نیست مثلا قد دو سه تا حقوقه همین...

اسیری ای که خیلیا ازش حرف میزنند به این خاطره که خود طرف دلش نمیاد بیاد بیرون ...چون درسشو خونده ماهها بیمه بازنشستگی داده ...دلش نمیاد قیدشو بزنه به همین خاطر شاید حس کنه اسیره 

کل فک فامیلای ما معلمن کجاش فشار و سختی دارهفقط اون دو ستا بنده خدایی که از نهضت رفتن خدایی سختی کشی ...

میدونه تدریس چقدر سخته؟ اینکه واسه ۳۰ ۴۰ تا بچه که معلم رو به مسخره میگیرن و هیچی رو جدی نمیگیرن تدریس کنی چقد سخته؟ اینکه از طرف آموزش و پرورش تو محدودیت باشی سخت نیست؟

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

یک چیز در مورد اسیری من یادمه پدربزرگم فوت شد بعد شهر دیگه بود مادرم رفت برای نراسم‌پدرش چند روز مرخ ...

وای چه بد خیلی ناراحت شدم منظورم همین اسیری هاس اما یه چی بگم همه شغلا اینه دیگه جز ارایشگری

استارتر جان من كاري ب معلمي ندارم ولي چيزي ك ميدونم هميشه ادما از وضعيتي ك هستن مينالن و همه ميخان ولش كنن اما پاش برسه تعداد كمي اينكار ميكنن

همكاراي من ميگن ٢٠ سال ك شد سابقه مون بازنشست ميكنيم اما بازم مي مونن 

تا ٣٠ هم مي مونن اخرشم بايد به زور بيرونشون كنن

ولي اگه شغل ازاد بهتري سراغ داري برو 

خب ببین کار هر چقدر سنگین تر و با مسئولیت بیشتر باشه ، حقوق و مزایاشم زیاده ، معلمی هم واقعا سخته و ...

دیشب دبیرمون می‌گفت شغل دبیری اینجوریه که تو می‌دونی بهت حقوق خوبی نمی‌دن اضافه کاری نمیدن ولی اینقدر دبیر کم تجربه توی مدارس مخصوصا مدارس خاص زیاد شده که وجدان خودت بهت این اجازه رو نمیده که دانش آموزایی که واقعا با آموزش خوب به جایی میرسند رو رها کنی مثل یک پرستار نمیاد بگه چون به من حقوق نمیدن جون فردی رو جلو چشمم داره میمیره نجات نمیدم

نه چه تعهدی...شما فقط بیای بیرون دیگه خدمات بازنشستگیتو نمی‌گیری همین...جریمه هم اگه باشه که نیست... ...

جدی میگی اینطور باشه خیلی خوبه ادم یه چن سالی میره اگر اوکی نبود میاد بیرون   

وای چه بد خیلی ناراحت شدم منظورم همین اسیری هاس اما یه چی بگم همه شغلا اینه دیگه جز ارایشگری

ن والا همسر و پدرم هم کارمند بودند قشنگ‌مرخصی داشتند و این‌مسخره بازی ها نبود 

فعلا امضا ندارم
دیشب دبیرمون می‌گفت شغل دبیری اینجوریه که تو می‌دونی بهت حقوق خوبی نمی‌دن اضافه کاری نمیدن ولی اینقد ...

اینم درسته یکی از سختی های دبیری همینه

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀