2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان من كاري ب معلمي ندارم ولي چيزي ك ميدونم هميشه ادما از وضعيتي ك هستن مينالن و همه ميخان و ...

ازاد تدریس کردنو دوست دارم اما هنوز شروع نکردم چون دوست دارم اول ازمون بدم ازمون تموم شد بشینم یه فکری برای تدریس ازاد بکنم و ایشاا... شروع کنم

من الان مشاور مدرسه ام قبلا ابتدایی بودم هر دوتاش سختهو هر دو تاش تو خونه هم کار داره هم مطالعه

واویلا   

چی بگم هر شغلی سختی داره خدا کمک کنه فقط راهمونو پیدا کنیم 

من مامانم دبیر بازنشسته هستن و از شغلشونم راضین درسته خب شما هر شغلی داشته باشی مثل خانم خونه دار وقت نمیکنی به خونه و زندگیت برسی ولی به نظرم به نسبت اینکه تمام تعطیلات رسمی و تابستون با حقوق تعطیلن شغل مناسبیه و خب باید به هر شغلی علاقه داشته باشی تا اذیت نشی وگرنه هر شغلی سختی ها و مزایای خودشو داره

من مامانم دبیر بازنشسته هستن و از شغلشونم راضین درسته خب شما هر شغلی داشته باشی مثل خانم خونه دار وق ...

دقیقا عزیزم از نظر منم هر شغلی یه سختی داره ولی نمیدونم چرا اینجا هر شغلی بگی میگن سخته

میدونه تدریس چقدر سخته؟ اینکه واسه ۳۰ ۴۰ تا بچه که معلم رو به مسخره میگیرن و هیچی رو جدی نمیگیرن تدر ...

به نظر من که معلمی شیرین‌ترین کار دنیاست...هر شغلی سختی های داره...و سختی های معلمی از نظر من خیلی خیلی نسبت به مشاغل دیگه کمتره

به نظرم اگه شرایطشو دارین تو آموزشگاها کار کنین و کلاس خصوصی بزارین درآمدش خیلی نسبت آموزش پرورش بیش ...

بله به فکرش هستم اما چون ازمون نزدیکه گفتم اول برا اون بخونم بعدش چه استخدام بشم چه نشم تدریس ازادم میزارم چون مجردم از لحاظ تایم مشکلی ندارم همه چیم امادس غذا لباس همه چی