2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 79 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی یعنی تو خونه هم باید کار کنن من متوجه نمیشم میری مدرسه درس میدی درس پس میگیری بر میگردی اینط ...

من الان کل تایمم تو خونه پر برای آماده کردن طرح درس و امتحان و هزار تا کوفت زهر مار تصحیح 😭

آفتاب ایران برای همیشه زیر ابر اشغال نمیمونه

پس همون اسیریه راست گفتن

بخدا یه لحظه آرامش ندارم همش استرس دارم این کارم موند اون کارم موند صبح پنج پاشم انجام درسم عقبه بچه ها نمیخونن بد رفتار کنم یه جوره نتیجه بد خوب باشم یه جور بد دارم منفجر میشم از حجم فشار و استرس 

آفتاب ایران برای همیشه زیر ابر اشغال نمیمونه

پس همون اسیریه راست گفتن

ببین اینا که از نظر شما اسیریه از نظر من عشقه...من طرح درس دادن رو خیلی دوست دارم ...اصلا معلم هم نبودم هی برنامه ریزی می کردم هی طرح می دادم واسه فهموندن موضوعات مختلف به بقیه...هی مطلب می نوشتم...بنابراین برای من که کل شهریورم رفت واسه تهیه طرح درس باید بگم کلی عشق کردم با این کار ...مثلا داشتم آشپزی می کردم همزمان به طرح درسم فکر می کردم و وسط جوش اومدن آب برنج می رفتم رو میزم که دفترم باز بود نکته هامو می نوشتم و تازه حالم با این کار خوب میشد و انرژی می گرفتم ...یا مثلا من دیروز یه تقدیرنامه با ارزش از اداره کل استان تهران گرفتم بخاطر تولید محتوا...خب من تو روز بیکاریم فقط به صورت دلی تولید محتوا داشتم ...محتوایی که چند روز وقتمو گرفت ولی برای من جزوی از زندگیم بود و لذتبخش..

پس همه چیز به نگاه و ذوق و علاقه ی شما ربط داره

ببین اینا که از نظر شما اسیریه از نظر من عشقه...من طرح درس دادن رو خیلی دوست دارم ...اصلا معلم هم نب ...

مشخصه خیلی علاقه داری منم باید واردش بشم ببینم علاقه دارم یا نه 

البته اینجوری که تو تعریف کردی منم علاقه مند شدم