2777
2789
عنوان

معلما بیاین

496 بازدید | 79 پست

چه حسی دارید استخدام دولت شدین من داشتم به یکی از مزایش میگفتم که تعطیلات زیاد داره برگشت گفت درسته ولی انگار اسیری 

من از حس اسیر بودن متنفرم شما چه حسی دارین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمند دولت کلا اسیری هست 

معلم ها بدتر خصوصا معلم دبستان باشی 

اما خب عید و کل تابستون تعطیلی حقوقتم میدن 

با بچه ها باید سر و کله بزنی حوصله بچه خودت رو نداری 

مامانم معلم بوده

فعلا امضا ندارم
کارمند دولت کلا اسیری هست معلم ها بدتر خصوصا معلم دبستان باشی اما خب عید و کل تابستون تعطیلی حقوقتم ...

یعنی چی یعنی تو خونه هم باید کار کنن من متوجه نمیشم میری مدرسه درس میدی درس پس میگیری بر میگردی اینطور نیست مگه ؟

من تصورم همچین چیزیه ؟ کاش با جزئیات بگین ممنون میشم 

من خیلی راضی و خوشحالم...اونی که این حرفو بتون زده فقط بلده نیمه ی خالی لیوانو ببینه.و احساس منفی منتقل کنه..اگه بخوای اینطور ی نگاه کنی ...همه یه جورایی اسیر دولتاشون هستند به هر حال همه دارن زیر نظر دولت و قوانینش کار می کنند...حتی بازاری گواهی کسب کارشو از وزارت ایران گرفته و حق ندارن از یسری قوانین مشخص تخطی کنن...

من چون معلمی رو خیلی دوست دارم...قوانین هم برام معقوله ...در هر صورت هر دولتی برای خودش قوانینی داره و طبیعیه...تازه اسیر هم نیستم هر وقت اراده کنم میام بیرون به همین راحتی...