2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 79 پست
یعنی چی یعنی تو خونه هم باید کار کنن من متوجه نمیشم میری مدرسه درس میدی درس پس میگیری بر میگردی اینط ...

ن بابا تو مدرسه درس میدی 

اما مامان من میومد خونه انقدر انرژی از دست داده بود حال و حوصله ما رو نداشت فوقش یک غذا بپزه برای شام و ناهار فردا بمونه 

من دبیرستان بودم اخرین نفر میرسیدم خونه اکثر اوقات ناهار نداشتم خورده بودند مال من نذاشته بودند 

میخوام بگم معلمی کلا کار سختیههه

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا تو مدرسه درس میدی اما مامان من میومد خونه انقدر انرژی از دست داده بود حال و حوصله ما رو نداشت ...

اره اموزش به بقیه انرژی زیاد میخواد مخصوصا اگر گوش نکنن

اونم تحقیق کردم بدتر اسیریه و تایم کاریش زیاد

کجاش زیاده از ۸ صبح میرن تا ۲ ظهر بعد از ظهر هم بیکارن با حقوق و مزایای زیاد ، بعضی از معلما شیفت بعد از ظهر هم‌میرن

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

درست گفته انگار اسیری 

اصلا همکاری نمیکنن

من رسمی هستم فرهنگیان خوندم

ماجراهاش مفصله 

حوصله ندارم بگم ولی وقتی تعهد خدمتم تموم شه، میام بیرون، حال ندارم 30سال ک 35 سال شده، برم

واقعا تحمل بچه های کوچیک سخته، اعصاب بچه خودمم دیگ ندارم، عین میت میام خونه میوفتم یه هیچ کاریم نمیرسم... 

هعی

ولی واقعا جای شکر داره، چون ب پولش نیاز دارم، هر وقت وام و قرض ها تموم شه راحت میشم

❤️❤️
کجاش زیاده از ۸ صبح میرن تا ۲ ظهر بعد از ظهر هم بیکارن با حقوق و مزایای زیاد ، بعضی از معلما شیفت بع ...

نه عزیزم تحقیق کن تا دو برا مراجعینه بعدش کارمند باید بمونه تا 4 یا پنج

درست گفته انگار اسیری اصلا همکاری نمیکننمن رسمی هستم فرهنگیان خوندمماجراهاش مفصله حوصله ندارم بگم ول ...

میخوام ببینم این حس ایری رو از کجا میگیرید از تایم کاری یا اینکه چون برا دولت کار میکنید ؟

مزایاشم زیاده عزیزم ، استاد خودمون کارمند بانکه

منم جز گزینه هام بود اما چون تایم کاری خیلی برام مهمه بیخیال شدم حالا شما شاید برات مهم نیست بله مزایاش خوبه جای دیگه هم همین تایم و میزاری با حقوق کمتر و بدون مزایا

منم جز گزینه هام بود اما چون تایم کاری خیلی برام مهمه بیخیال شدم حالا شما شاید برات مهم نیست بله مزا ...

خب ببین کار هر چقدر سنگین تر و با مسئولیت بیشتر باشه ، حقوق و مزایاشم زیاده ، معلمی هم واقعا سخته و زحمت زیادی میخواد ولی آدم بهتره اون مقدار زحمت رو واسه چیزی بذاره که چند برابر سودشو برداره و واسش فایده داشته باشه

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀